Abonatii TV M beneficiaza de TV L pana la 30 aprilie. Telekom tine cont de nevoile romanilor din aceasta perioada si aduce vesti bune pentru abonatii de televiziune ai acestora.

Toti clientii Telekom care detin in prezent servicii de televiziune vor beneficia de pachetul TV L (adica grila cu toate posturile tv pe care Telekom le poate oferi in acest timp) fara niciun cost suplimentar, din 23 martie 2020 pana la data de 30 aprilie 2020.

Totodata Telekom mai anunta o noua oferta. Toti abonatii noi vor beneficia de o reducere de 50% a abonamentului timp de 6 luni in cazul in care acestia se aboneaza in intervalul 23 martie – 17 mai 2020. In plus, vor mai primi si 12 luni de HBO si HBO GO gratuit. Conditia ca acestia sa beneficieze de noua oferta este ca perioada contractuala sa fie de cel putin 24 de luni.

Abonatii TV M beneficiaza de TV L pana la 30 aprilie.
Telekom este deja al 3-lea operator care ofera beneficii gratuite in ultima perioada. Avand in vedere pandemia declarata la nivel mondial, faptul ca operatorii de telecomunicatii ofera servicii gratuite romanilor nu face decat sa ma bucure.

Acum cateva zile si Digi oferea abonatilor sai o perioada gratuita de doua luni a abonamentului Max Pack, abonament ce cuprinde posturile HBO, Cinemax si HBO Go.

Si Upc a venit a oferit canale gratuite acum cateva zile. Acestia au lasat la liber canalele Filmbox, Viasat si Bollywood.

Telekom prezentase o oferta asemanatoare in trecut dar era valabila doar pentru operatorii noi, pana la sfarsitul lunii ianuarie. Gasiti mai multe detalii pe articolul: Oferta Telekom – HBO gratuit 12 luni si upgrade la TV L 2 luni. Acum, conform ultimului comunicat, acestia s-au hotarat sa ofere gratuit acces la pachetul TV L (ce cuprinde grila maxima de programe a Telekom) pentru doua luni. Upgradeul la acest pachet se va face automat si toti abonatii ce in prezent detin un alt pachet de televiziune, vor primi pentru doua luni pachetul TV L Gratuit.

Voi ce parere aveti despre noua oferta Telekom si despre actiunea operatorilor pentru a oferi populatiei acces gratuit la canale premium?
Nu ezitati sa postati un comentariul in campurile de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

18 COMENTARII