Focus Sat: sponsor principal Padel Transilvania Trophy
Focus Sat anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca pasionatii de sport pot urmari in cadrul aplicatiei Focus Sat turnee de padel. Focus Sat va difuza cele mai importante turnee de padel, printre care World Padel Tour sau Premier Padel.

Focus Sat este sponsorul oficial al turneului de padel ce va incepe pe 26 ianuarie. Turneul se numeste Padel Transilvania Trophy si se va desfasura in Brasov. Padel este un sport cu racheta ce imbina elemente din sporturi ca: tenis, squash si badminton. Padelul a cucerit adepti din mai multe tari ca Spania, Argentina sau Regatul Unit. Turneul Padel Transilvania Trophy face parte din Circuitul Profesionist de Padel din 2024 si se va desfasura in Brasov in sala Padel Palace, acest turneu deschide sezonul 2024 de padel.

Padel Transilvania Trophy va incepe pe 26 ianuarie de la ora 9 si se va incheia pe 28 ianuarie la ora 16. La acest turneu vor participa sportivi din 10 tari, turneul este impartit in 8 categorii printre care masculin, feminin, mixt, chiar si copii cu varsta cuprinsa intre 7-12 ani. Printre sportivii ce vor participa la Padel Transilvania Trophy ii putem mentiona pe: Robert Coman, Armand Baboian (campionii Romaniei), Matija Selak si Tamas Urban (campionii Croatiei), Xronis Sirpos, Takis Kazanidiz (campionii Greciei), Marcell Urvolgyi si Alen Csongor (campionii Ungariei).

Pe langa cei doi campioni ai Romaniei in cadrul turneului Transilvania Trophy, Romania va mai fi reprezentata si de alti jucatori de Padel din Bucuresti, Brasov, Oradea, Cluj, Sibiu sau Timisoara.

Focus Sat: sponsor principal Padel Transilvania Trophy

Cu ajutorul aplicatiei Focus Sat, pasionatii de sport pot urmari unele dintre cele mai tari competitii de rugby TOP 14, AREST Fighting Championship, o liga de MMA din Franta si turnee de padel.

Focus Sat s-a lansat in Romania in anul 2004 si este un furnizor de servicii de televiziune digitala prin satelit. Compania ofera servicii de televiziune adaptate la tendintele curente de consum inclusiv la accesul televiziunii de tip TV Everywhere.

Focus Sat are o aplicatie versatila de televiziune ce poate fi accesata de pe orice dispozitiv smart de oriunde din Romania si Uniunea Europeana. Utilizatorii aplicatiei pot urmari canale TV in sistem live dar si continut video on demand.
Focus Sat apartine companiei Canal+ din Franta.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.