DIVA difuzeaza comedii de Paste
Postul de televiziune Diva difuzeaza in perioada 14 -16 aprilie filme artistice de comedie interesante pentru intreaga familie.

The Holiday / Vacanta (2006) – 15 aprilie ora 21. Filmul Vacanta spune povestea a doua femei, Amanda (Cameron Diaz) si Iris (Kate Winslet), care sunt plictisite de viata lor de zi cu zi. Cele doua s-au vazut doar pe internet, in apropierea sarbatorilor decid sa faca schimb de case.

Una locuieste  in Canada, cealalta in Los Angeles. Decizia de a face schimb de case le va schimba complet viata celor doua. Vacanta are durata de doua ore si 16 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,9.

You, Me and Dupree / Doar tu si eu. Al treilea e in plus (2006) – 15 aprilie, ora 23:50. Molly (Kate Hudson) si Carl (Matt Dillon) decid sa se casatoreasca. Domnisorul de onoare pentru Carl este Randy Dupree (Owen Wilson), un tip care este un fel de pierde-vara.

DIVA difuzeaza comedii de Paste

La scurta vreme dupa nunta lui Carl si Molly, Dupree ramane fara loc de munca si casa. Noua familie formata ii propune acestuia sa locuiasca la ei o vreme. Aceasta decizie le da viata de cuplu peste cap celor doi insuratei pentru ca Dupree nu mai pleaca din casa lor. Filmul are durata de o ora si 50 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,6.

Click / Click: Zapand prin viata (2006) – 16 aprilie, ora 21. Filmul spune povestea lui Michael (Adam Sandler), un arhitect. Intr-o zi, Michael gaseste o telecomanda care ii permite sa treaca mai usor prin viata. Cu aceasta telecomanda el poate opri timpul, poate da inainte sau poate sari unele etape ale vietii ca si cum ar urmari un film la TV.
Click: Zapand prin viata are durata de o ora si 47 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Pitch Perfect 2 / Tonul perfect 2 (2015) – 16 aprilie, ora 23:25. Filmul Tonul perfect 2 spune povestea unui grup muzical acapella Barden Bellas care va paricipa la un concurs international. Filmul este o comedie muzicala. Tonul perfect 2 are durata de o ora si 55 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.