A7 TV, Cinetube, Metropola si Traditional TV intra la NextGen
NextGen Romania este primul operator de telecomunicatii care introduce in grila noile posturi din lista must carry a anului acesta si anume A7 TV, Cinetube, Traditional TV si Metropola TV (a fost introdus la nivel national, era deja in Bucuresti).

De asemenea, Brazzers TV HD a inlocuit varianta SD iar Minimax a fost reintrodus in grila (a intrat in teste acum aproximativ o saptamana), a iesit zilele trecute iar de astazi este disponibil din nou in grila abonatilor NextGen.

Linkpress TV iese din grila NextGen
Linkpress TV a fost eliminat din grila de programe, motivul fiind excluderea postului din lista must carry 2021 (reprezentantii postului nu au depus catre CNA actele necesare in timp util), motiv pentru care nu au mai fost luati in calcul pentru acest lucru. A7 TV a inlocuit Linkpress TV.

A7 TV, Cinetube, Metropola si Traditional TV intra la NextGen
Posturile au fost introduse pe frecventele 168, 337 sau 602 MHz, in functie de zona.
Aceste modificari de grila vor fi efectuate si in grilele operatorilor principali de televiziune prin cablu (RCS – RDS, Vodafone, Orange si Telekom), avand in vedere modificarile din lista must carry.

Pe langa Linkpress TV, Prima TV nu mai este pe lista must carry a anului acesta insa acest lucru a fost solicitat de reprezentantii postului in luna decembrie. Avand in vedere ca Prima TV este unul dintre posturile dorite de telespectatori, cel mai probabil acest program nu va fi eliminat din grilele operatorilor. Iesind din lista must carry, Prima TV nu va mai fi gratuit operatorilor pentru retransmisie, acestia fiind nevoiti sa plateasca pentru acest program.

A7 TV, Cinetube, Metropola TV si Traditional TV ocupa urmatoarele pozitii in lista must carry 2021, unde exista 40 de posturi:

18. A7 TV
24. Traditional TV
37. Metropola TV
40. Cinetube

Voi ce parere aveti despre noile programe introduse in grila NextGen? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII

    • Pe satelit nu se aplica principiul mast carry. Pe satelit intra posturi tv doar daca operatorul si canalul tv semneaza contract de distributie. Plus ca T nu mai are mult de stat in ro pe partea de servici fixe.