A7TV in grila Digi (RCS – RDS)
Televiziunea A7TV a fost introdusa astazi in grila de programe Digi (RCS – RDS) pe cablu digital insa, momentan, doar in unele zone, in judetele Brasov si Mures.

A7TV a intrat in grila de programe Digi in Brasov pe pozitia 129 si in Targu Mures pe pozitia 133. Desi televiziunea are licenta audiovizuala cu acoperire nationala din 2018, a fost introdusa doar in cele doua judete.

A7TV este o televiziune generalista disponibila live si online, gratuit, pe site-ul oficial a7tv.ro – sectiunea Live dar si pe pagina Facebook A7TV sau pe canalul YouTube.

Acest post este disponibil si in grila Orange cablu (retea proprie) si iNES, insa in format HD. Se poate viziona si pe aplicatia Orange TV Go.
A7TV are sloganul Traieste viitorul! si este detinuta de firma SC Vision Broadcast SRL. Programul abordeaza teme din urmatoarele domenii: cultural, muzical, turism, sanatate, cinematografie si altele.

A7TV in grila Digi (RCS – RDS)
Pe acest post de televiziune putem viziona emisiuni precum: Matin A7, Mens Sana, Smart life, Spune-mi cum, Legal point, Carte arte teatru, Wannabiz, Sub lupa, Alaturi de tine, E cu cantec, De vorba cu doctorul, Stirea cea buna, 20+, Step by step, Business superlativ, Buletin economic, Ce bine ca esti, Din cartile lumii, Comorile intelepciunii, Oameni si pareri, Retete vedere, Trepte.

Realizatorii emisiunilor A7TV sunt: Marius Creta (Editie Speciala), Evelina Manea (Trepte), Alina Ilioi Muresan (Alaturi de tine), Cornel Darvasan (Stirea cea buna), Fabien Bevis (Matin A7), Antonia Fudulu (Spune-mi cum), Flori Stoian (Business la superlativ), Ramona Darvasan (E cu cantec), Dani Darvasan (Matin A7), Consuela Balasa (De vorba cu doctorul), Laura Manciu (Oameni si pareri), Florin Amariei (Step by step), Abigail Burtan (Matin A7), Dan Trutia (Sub lupa), Daniela Serban (Wannabiz), Narcisa Ispas (Comorile intelepciunii).

Momentan, A7TV a intrat in grila de cablu Digi in urmatoarele zone:

 • Brasov: pozitia 129, frecventa 426
 • Mures: pozitia 133, frecventa 514
 • Mehedinti, Ploiesti, Hunedoara: frecventa 522
 • Neamt – pozitia 125, frecventa 522
 • Suceava, Valcea, Bihor: 530
 • Alba: 538
 • Teleorman, Dambovita: pozitia 125, frecventa 522
 • Salaj: pozitia 127
 • Arges: pozitia 125
 • Galati: pozitia 176
 • Bucuresti, Bacau

Vom actualiza acest articol daca A7TV va intra si in alte zone in reteaua Digi (RCS & RDS). Voi ce parere aveti despre A7TV, ati dori acest program si in zona voastra? Lasati un comentariu mai jos.
Ii multumim lui Alin TR pentru pont;

Update 11.02.2021: A7 TV a intrat si in judetul Mehedinti pe frecventa 522 MHz; A intrat si in Suceava;

Update 12.02.2021: A7 TV a intrat in grila digitala RCS – RDS la nivel national;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

243 COMENTARII

 1. Buna ziua.
  Da, as dori ca programul A7TV sa fie introdus si in grila de programe Digi din zona Galati.
  Contine emisiuni care cuprinde indemnuri, sfaturi, principii, reguli, valori si povesti de viata filtrate prin experienta personala a invitatilor.
  Va multumesc!

 2. Alin TR minte!
  A7 TV nu este și nici nu a fost vreodată în grila DIGI în județul Teleorman.
  El încearcă să se bage în seamă inventând subiecte de discuție sau scriind ceea ce citește pe softpedia.

 3. Buna ziua, sunt Emi, eu as vrea sigur acest post a7tv pe digi- rds in Bihor, satul Petid! Va rog foarte mult daca puteti face acest lucru. Eu mă uit la voi doar pe internet dar semnalul este destul de slab, și îmi place foarte mult câteva emisiuni! Dumnezeu sa va binecuvinteze!

  • Buna seara,
   Noi nu suntem de la Digi.
   Puteti face o sugestie la ei pentru a introduce acest program si in judetul Bihor, unul din factorii care pot duce la introducerea unui program in grila reprezinta sugestiile clientilor.

 4. Cei de la A7TV au confirmat pe pagina oficiala Facebook ca se doreste intrarea la nivel national in reteaua Digi insa nu au un termen privind cand se va intampla acest lucru.

 5. Bataie de joc la adresa abonatilor,astea sunt programe de numaratoare,nici naiba nu urmareste asa ceva,altii introduc HD,4K,cine este responsabil dee grila digi sa-i fie rusine !!!

  • Este doar un comentariu nu este sigur ca a intrat si acolo acest canal. Probabil vineri aflam mai multe. Insa daca doriti sa verificati scanati manual frecventele 426 sau 514, si vedeti daca a intrat.

 6. Este aiurea. În alte orașe/județe sunt 11 canale straine si regionale. În capitală nu prea e nimic, desi la Sud de Romania se afla Bulgaria, unde există Planeta HD. Nu prea se sichisesc să bage ceva bun.

  • Pentru moment a intrat in 2 orase cand /daca va intra si in restul judetelor vom anunta. A7 TV are licenta nationala asa ca normal ar fi sa intre in toata reteaua digi.

 7. Ciudat faptul că nu au optat să fie in grilă în HD.
  Banui că cele 12 posturi tv aflate în HD la Akta care se regăsesc acum la Digi in sd, nu vor fi up-data-te după fuziune.

 8. Acest post a intrat pentru a avea audienta in vederea intrarii in lista must carry din martie 2021. Eu am informatia ca va intra peste tot. A7TV.