A7TV in grila Digi (RCS – RDS)
Televiziunea A7TV a fost introdusa astazi in grila de programe Digi (RCS – RDS) pe cablu digital insa, momentan, doar in unele zone, in judetele Brasov si Mures.

A7TV a intrat in grila de programe Digi in Brasov pe pozitia 129 si in Targu Mures pe pozitia 133. Desi televiziunea are licenta audiovizuala cu acoperire nationala din 2018, a fost introdusa doar in cele doua judete.

A7TV este o televiziune generalista disponibila live si online, gratuit, pe site-ul oficial a7tv.ro – sectiunea Live dar si pe pagina Facebook A7TV sau pe canalul YouTube.

Acest post este disponibil si in grila Orange cablu (retea proprie) si iNES, insa in format HD. Se poate viziona si pe aplicatia Orange TV Go.
A7TV are sloganul Traieste viitorul! si este detinuta de firma SC Vision Broadcast SRL. Programul abordeaza teme din urmatoarele domenii: cultural, muzical, turism, sanatate, cinematografie si altele.

A7TV in grila Digi (RCS – RDS)
Pe acest post de televiziune putem viziona emisiuni precum: Matin A7, Mens Sana, Smart life, Spune-mi cum, Legal point, Carte arte teatru, Wannabiz, Sub lupa, Alaturi de tine, E cu cantec, De vorba cu doctorul, Stirea cea buna, 20+, Step by step, Business superlativ, Buletin economic, Ce bine ca esti, Din cartile lumii, Comorile intelepciunii, Oameni si pareri, Retete vedere, Trepte.

Realizatorii emisiunilor A7TV sunt: Marius Creta (Editie Speciala), Evelina Manea (Trepte), Alina Ilioi Muresan (Alaturi de tine), Cornel Darvasan (Stirea cea buna), Fabien Bevis (Matin A7), Antonia Fudulu (Spune-mi cum), Flori Stoian (Business la superlativ), Ramona Darvasan (E cu cantec), Dani Darvasan (Matin A7), Consuela Balasa (De vorba cu doctorul), Laura Manciu (Oameni si pareri), Florin Amariei (Step by step), Abigail Burtan (Matin A7), Dan Trutia (Sub lupa), Daniela Serban (Wannabiz), Narcisa Ispas (Comorile intelepciunii).

Momentan, A7TV a intrat in grila de cablu Digi in urmatoarele zone:

 • Brasov: pozitia 129, frecventa 426
 • Mures: pozitia 133, frecventa 514
 • Mehedinti, Ploiesti, Hunedoara: frecventa 522
 • Neamt – pozitia 125, frecventa 522
 • Suceava, Valcea, Bihor: 530
 • Alba: 538
 • Teleorman, Dambovita: pozitia 125, frecventa 522
 • Salaj: pozitia 127
 • Arges: pozitia 125
 • Galati: pozitia 176
 • Bucuresti, Bacau

Vom actualiza acest articol daca A7TV va intra si in alte zone in reteaua Digi (RCS & RDS). Voi ce parere aveti despre A7TV, ati dori acest program si in zona voastra? Lasati un comentariu mai jos.
Ii multumim lui Alin TR pentru pont;

Update 11.02.2021: A7 TV a intrat si in judetul Mehedinti pe frecventa 522 MHz; A intrat si in Suceava;

Update 12.02.2021: A7 TV a intrat in grila digitala RCS – RDS la nivel national;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

247 COMENTARII

  • Buna ziua,
   In articolul la care lasati dvs comentariu este mentionat A7 TV, care e deja in grila nationala Digi.
   In ceea ce priveste celelalte programe din lista must carry, vom publica un articol separat atunci cand vom stii sigur cand vor intra in grila.

 1. Buna seara. Nu vreau sa supar pe nimeni. Dar?? Tot ceea ce sa spus ca vor intra acele posturi tv, la DIGI cablu. Sunt numai minciuni. Am vb cu cei de la DIGI, si au confirmat ca nu vor mai intra nici-un post tv, fie analogic sau digital.

  • Buna seara,
   Sunt obligati sa introduca posturile din lista must carry a anului acesta, avand in vedere numarul de programe din grila digitala.
   Persoana cu care ati discutat nu are idee despre ceea ce urmeaza sa se intample in cadrul companiei pentru care lucreaza si nu are nicio treaba nici cu legea audiovizuala.

  • Pana la sfarsitul lunii februarie vor intra cel putin 7 posturi noi Party Mix Traditional tv Emi tv Metropola tv Cinetube Teleshop 24 Mixt Mooz Dance.Aveste posturi vor intra pe digital.