Acasa difuzeaza Mama vitrega – Iubirea schimba tot
Televiziunea Acasa TV urmeaza sa difuzeze o noua telenovela marca Televisa numita Mama vitrega – Iubirea schimba tot (La Madrastra – El amor lo cambia todo / The stepmother – 2022), creata de Gabriela Ortigoza.

Rezumat telenovela Mama vitrega – Iubirea schimba tot
Seria de drama prezinta povestea Marciei Cisneros (Aracely Arámbula), careia i se insceneaza o crima, motiv pentru care este condamnata la 35 de ani de inchisoare. Esteban Lombardo (Andrés Palacios), sotul ei, nu numai ca o acuza de uciderea lui Nicolas Escalante, dar si de faptul ca este o sotie infidela care a incercat sa-si scunda aventurile ucigandu-si iubitul. Din aceasta cauza, Esteban decide sa o paraseasca si sa divorteze.

Fiind ambitioasa, Marcia isi va demonstra nevinovatia, redirectionand atentia asupra prietenului fostului sau sot pentru a gasi adevaratul criminal. Pentru a face acest lucru, ea incepe sa studieze Dreptul in timp ce isi ispaseste pedeapsa, pentru a redeschide cazul.

Rolul principal este interpretat de Aracely Arámbula (La Doña – 2016, El Señor de los Cielos – 2013). In serial vom vedea si actorii Andrés Palacios (Uzurpatoarea – 2019, Amazoanele – 2016), Marisol del Olmo (Stapana – 2010, Dragoste de garda – 2019, Mama campionului – 2018), Marco Treviño (Cine a ucis-o pe Sara? – 2021), David Caro Levy (a avut si el un rol in Mama campionului), Ana Tena, Isadora González (Ringo – 2019), Cecilia Gabriela (Cealalta familie a sotului meu – 2018) si altii.

Acasa difuzeaza Mama vitrega – Iubirea schimba tot

Mama vitrega a fost difuzata in Mexic pe Las Estrellas, a avut 50 de episoade iar ultimul episod a fost difuzat pe 21 octombrie 2022. Acasa va difuza aceasta telenovela din 2 februarie, de luni pana vineri, de la ora 12:00 si in reluare de la ora 00:00. Pe IMDb a obtinut nota 8.5 din doar 64 de recenzii.

Mama vitrega este un reboot al telenovelei mexicane omonime din 2005 cu Victoria Ruffo, César Évora si Jacqueline Andere, care a ajuns la 125 episoade. Ambele productii sunt realizate dupa seria cu acelasi nume din Chile difuzata in 1981, cu Claudia Di Girólamo, Marés González si Jael Unger.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre aceasta productie in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.