Acasa Gold redifuzeaza Refugiul
Acasa Gold (fosta televiziune Pro Gold) va incepe astazi difuzarea telenovelei Refugiul (Un refugio para el amor / A shelter for love – 2012), produsa de Ignacio Sada Madero pentru Televisa.

Rezumat telenovela Refugiul
Serialul prezinta povestea tinerei si frumoasei Luciana Jacinto (Zuria Vega) si a obstacolelor pe care le va intalni in cautarea fericirii pentru ea si pentru familia sa.

Luciana fuge din orasul ei natal, San Francisco el Alto, in Mexico City, din cauza lui Don Aquiles, un barbat rau care este obsedat de Luciana si care o hartuieste. Ea este nevoita sa isi lase in urma mama (Paz Jacinto), care tocmai a devenit vaduva, si pe fratele mai mic al Lucianei, Lorenzo (Erik Diaz).

Dupa un inceput nu foarte placut in marele oras, Luciana se angajeaza ca menajera in casa milionarilor Torreslanda. Acolo il intalneste pe Patricio, al doilea fiu al familiei, care a devenit invalid din cauza unui accident in munti.

Fiul cel mare al familiei, Rodrigo, care are reputatia unui Don Juan, o cunoaste pe Luciana si incepe sa aiba sentimente pentru ea, desi este logodit cu Gala, o tanara ambitioasa.
Totusi, nu toti cei din familia Torreslanda sunt multumiti de prezenta Lucianei.

Acasa Gold redifuzeaza Refugiul

Din distributia serialului fac parte actorii Zuria Vega (Cealalta familie a sotului meu – 2017), Gabriel Soto (Perla, cararile iubirii – 2002, a jucat alaturi de Zuria Vega in Cealalta familie a sotului meu), Laura Flores (Marisol – 1996, a avut un rol in Flacara iubirii care s-a incheiat ieri pe Acasa Gold), Roberto Blandón (Blestemul meu iubit – 2017), Jessica Coch (Pe cuvant de femeie – 2007), Brandon Peniche (Numai langa tine – 2021), Zaide Silvia Gutiérrez si altii.

Telenovela Refugiul a mai fost difuzata de Acasa Gold atunci cand televiziunea avea acelasi nume, in 2014. In Mexic au fost difuzate 165 de episoade iar pe IMDb are nota 6.3 din 128 recenzii. Acasa Gold va difuza Refugiul de astazi, de la ora 20:00 si inlocuieste Flacara iubirii care a ajuns la final.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII