TV1000 difuzeaza filme regizate de fratii Coen

In perioada 27-30 noiembrie, postul de televiziune TV1000 va difuza filme artistice realizate de fratii Coen (Ethan si Joel). Aceste filme vor fi difuzate de TV1000 in serile de 27 28, 29 si 30 noiembrie, de la ora 22.

Blood Simple / Sange pentru sange (1984) – 27 noiembrie ora 22. Filmul Sange pentru sange este debutul fratilor Coen in cinematografie. Filmul spune povestea lui Marty (Dan Hedaya), administratorul unui bar care o banuieste pe sotia sa Abby (Frances McDorman) ca il inseala cu un barbat pe nume Ray (John Cetz), care este mai tanar decat Marty. Astfel, il angajeaza pe detectivul Loren (M. Emment Walsh) sa o ucida pe Abby, numai ca lucrurile nu ies asa cum doreste Marty.
Filmul Sange pentru sange are durata de o ora si 37 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,6.

A Serious Man / Un tip serios (2009) – 28 noiembrie, ora 22. Larry Gopnik (Michael Stuhlbarg) este profesor de fizica, viata lui este la pamant, sotia lui vrea sa divorteze, nu are o relatie buna cu cei 2 copii, fratele sau locuieste cu el in casa si este in pericol sa fie dat afara de la serviciu pentru ca este banuit ca a luat mita de la un elev pentru a-i da o nota mai buna.

TV1000 difuzeaza filme regizate de fratii Coen

Asa ca, pentru a-si reveni, Larry apeleaza la trei rabini diferiti care il sfatuiesc ce sa faca pentru iesi din aceasta situatie.
Filmul are durata de o ora si 46 de minute, pe IMDb a primit nota 7.

Burn After Reading / Citeste si arde (2008) – 29 noiembrie, ora 22. Citeste si arde spune povestea unui agent CIA pe nume Osborne (John Malkovich) care scrie o carte cu toate misiunile secrete la care a participat. Ghinionul lui Osborne face ca opera sa care era scrisa pe un disc sa ajunga in mainile unor oameni rai care incep sa il santajeze, crezand ca pe acel disc sunt secrete de stat.
Filmul are durata de o ora si 36 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7.

O Brother, Where Art Thou? / Marea hoinareala (2000) – 30 noiembrie, ora 22. Actiunea filmului Marea hoinareala se petrece in 1930 cand trei puscariasi reusesc sa scape din locul de unde spargeau pietre. In drumul lor spre libertate si in incercarea de a gasi o comoara, cei trei au parte de cea mai tare aventura a vietii lor.
Filmul Marea Hoinareala are durata de o ora si 47 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.