Pro Gold difuzeaza telenovela Mama Campionului
Telenovela mexicana Mama Campionului (La jefa del Campeón – 2018) va fi redifuzata in Romania de postul de televiziune Pro Gold.

Rezumat telenovela Mama Campionului / La jefa del Campeón
Aceasta productie este bazata pe telenovela columbiana La Mamá del 10 (2018) si prezinta povestea Titei Menchaca (África Zavala), o mama cu resurse limitate, ambitioasa si determinata sa-si sustina copiii, Rey (Enrique Arrizon) si Fabiola (Alejandra Robles Gil). Abandonata de sotul ei Waldo (Alberto Agnesi), se muta in capitala pentru a-si relua viata de mama singura.

Trece timpul iar fiul sau viseaza sa devina unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din tara, ceea ce o obliga pe Tita sa faca tot ce ii sta in putere pentru ca acesta sa-si indeplineasca visul. Telenovela prezinta o poveste inspirationala in care o mama face tot ce poate pentru binele copiilor ei.

Pro Gold difuzeaza telenovela Mama Campionului

Din distributia acestei telenovele fac parte urmatorii actori: África Zavala (Cununa de lacrimi – 2012, Abisul pasiunii – 2012), Fernanda Urdapilleta (a avut un rol si in telenovela Tata de-a gata – 2017, inlocuita de Mama campionului pe Pro Gold), Rodrigo Brand, Carlos Ferro, Alberto Agnesi (Viata de imprumut – 2013), Alejandra Robles Gil (Singura pe lume – 2014), Enrique Arrizon sau Vanessa Bauche (Masca lui Zorro – 1998).

Numar episoade Mama Campionului
Aceasta productie are 63 de episoade lansate in 2018.
Pe IMDB are doar 8 recenzii (7.0).

Pro Gold va difuza aceasta serie mexicana din 7 martie, de la ora 22:30, in locul productiei Tata de-a gata (Papá a Toda Madre), care ajunge la final.
Aceasta telenovela marca Televisa a mai fost difuzata in Romania de Pro 2 la inceputul anului 2019.

Telenovela columbiana dupa care este realizata aceasta productie, La Mamá del 10, are 68 de episoade si a fost lansata tot in 2018. In productia columbiana au avut roluri actori precum Karent Hinestroza, Marcela Benjumea (The Hidden Face – 2011), Diego Vásquez, Antonio Jimenez, Carolina López sau Lore Garcia.

Voi ce parere aveti despre aceasta telenovela?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII