Agentul 203 – o noua seria animata la Minimax

Minimax  si Cartoonito vin cu surprize pentru telespectatori. In acest material vom detalia aceste surprize. Minimax va difuza in premiera un nou serial animat. Noul serial se numeste Agent 203 / Agentul 203 si va intra in grila Minimax din 25 noiembrie, de la ora 22. Seria va fi difuzata in fiecare seara, de luni pana duminica.

Agentul 203 spune povestea lui Zoe Stranek, o fetita simpatica care afla de la un vechi prieten al tatalui sau pe nume Ulaf ca tatal ei nu a lucrat intr-o fabrica asa cum stia toata lumea ci a fost un agent secret care apara planeta impotriva invaziei extraterestre. Intr-o zi, tatal lui Zoe dispare fara urma iar Pamantul este amenintat de un extraterestru malefic pe nume Generalul Gore.

Cand afla povestea adevarata a tatalui sau, micuta Zoe hotaraste sa ii calce pe urme in speranta ca poate asa va putea afla unde este tatal ei. Noul agent secret Zoe este ajutata sa isi indeplineasca misiunile de doi prieteni, un extraterestru simpatic si cel mai bun amic, Quiglei si Rock. Primul sezon al serialului este compus din 20 de episoade.

Agentul 203 – o noua seria animata la Minimax

Minimax apartine companiei AMC Networks si are licenta tematica – canal de desene animate. Minimax se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu.

A doua surpriza pentru cei mici vine de la Cartoonito care anunta ca sfarsitul de an aduce episoade noi ale seriei animate BatRoti. Seria revine cu episoade noi de luni, 20 noiembrie, de la ora 17:30. BatRoti va fi difuzat in fiecare zi.

Bam, Bibi, Redbid si gasca lor pe patru roti sunt gata sa apere orasul Gotham de raufacatori. Intr-un episod, intreaga echipa de BatRoti dispare, in afara de Bam. Asa ca Bam va trebui sa ii caute insa nu poate singur si atunci apeleaza la ajutorul lui Adam, cei doi formand un duo de temut. In alt episod, echipa BatRoti va trebui sa prinda un hot de scutere.

Cartoonito apartine companiei Warner Bros. Discovery.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.