Alearga si Capitani – seriale pe Netflix
In luna februarie Netflix va adauga seriale noi, doua dintre acestea fiind Alearga! si Capitani.

Alearga! (Run On – 2020) este un serial sud-coreean lansat in decembrie 2020 care prezinta povestea de dragoste dintre Ki Sun-Gyeom (Si-wan Yim) si Oh Mi-Joo (Shin Se-Kyung). Ki Sun-Gyeom a fost unul din cei mai buni alergatori ai echipei nationale insa, din cauza unei situatii, este nevoit sa renunte, devenind agent sportiv. Intre timp, Oh Mi-Joo scrie subtitrari pentru filme si ajunge sa il intalneascsa pe Ki Sun-Gyeom, care tocmai ce renuntase la cariera sportiva, aceasta simtind ca destinul i-a facut sa se intalneasca.

Alearga si Capitani – seriale pe Netflix
Din distributia acestui serial fac parte actori precum Si-wan Yim, Shin Se-Kyung (cantareata si model), Sooyoung Choi, Tae-oh Kang, Yeong-gyu Park, Je-wook Yeon, Lee Jeong-Ha, Bong-ryeon Lee, Choi Jae-Hyeon, Sung Joon Park si altii.

Serialul Alearga! are 14 episoade lansate, urmand ca zilele urmatoare (maine si poimaine) sa mai fie lansate inca doua episoade. Primul sezon va fi disponibil pe Netflix din 10 februarie 2021. Pe IMDB are nota 7.8 din numai 276 de recenzii.

Rezumat serial Capitani
Capitani (2019) este un serial luxemburghez (thriller/crima) care va fi adaugat de Netflix din 11 februarie. Corpul neinsufletit al unei adolescente este gasit intr-o zona rurala din nordul indepartat al Luxemburgului. Luc Capitani (Luc Schiltz), un detectiv dur din sudul tarii, preia cazul insa, realizand ca are probleme in comunicarea cu nordicii, apeleaza la ajutorul Elsei Ley (Sophie Mousel) o tanara politista locala. Cei doi intalnesc bariere, fiind prinsi in secrete si minciuni. In timp ce vaneaza criminalul, Capitani este nevoit sa isi infrunte proprii demoni, in timp ce descopera adevarul socant.

Capitani – sezonul 2
In Luxemburg, primul sezon (singurul lansat, momentan) al serialului Capitani a fost difuzat de RTL. Serialul a fost reinnoit iar filmarile pentru al doilea sezon ar trebui sa inceapa la mijlocul lunii martie 2021.

In acest serial vom vedea actori precum Luc Schiltz, Sophie Mousel, Claude De Demo, Joe Dennenwald, Konstantin Rommelfangen, Jules Werner, Jil Devresse si altii.

Acestea sunt doua dintre serialele anuntate de Netflix pentru luna februarie, urmand sa publicam alte articole si pentru celelalte seriale care urmeaza sa fie lansate luna aceasta.

Update 15.07.2022: Pe Netflix este disponibil acum si sezonul 2 al serialului Capitani;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU