Focus Sat mareste pretul pachetelor Acces
Abonatii serviciului de televiziune prin satelit Focus Sat au primit in prima jumatate a lunii decembrie notificari privind majorarea pretului pachetelor Acces. Aceasta este informarea primita de abonati pe e-mail:

„Stimati clienti,
Va informam ca incepand din 6.12.2023 pretul la cartelele si voucherele de reincarcare TV Satelit va creste cu 3 lei (TVA inclus) pentru fiecare din urmatoarele pachete: Acces, Acces Plus, Acces Max si Acces Panonia.

Marirea de pret survine ca urmare a reinnoirii conditiilor comerciale cu furnizorii de programe TV, a influentei cursului valutar, precum si a cresterii ratei inflatiei.

Va multumim pentru intelegere!
Echipa Focus Sat.”

Asadar, pretul pachetelor Acces creste cu 3 lei pe luna incepand cu 6 decembrie 2023.
In mediul online, clientii Focus Sat se plang ca preturile cresc desi problema legata de calitatea posturilor din grila nu este rezolvata, in special in ceea ce priveste posturile Discovery.

Focus Sat mareste pretul pachetelor Acces

Reamintim ca la finalul anului 2020, posturile Discovery si Eurosport au fost eliminate din grila Focus Sat. Alti operatori (Orange Romania Communications) par sa reintroduca posturile Discovery in grila, insa momentan doar pentru televiziune digitala prin cablu si IPTV.

Insa, Focus Sat a venit si cu noutati pozitive in grila, ieri au fost introduse 4 posturi noi in pachetul Panonia, posturile avand profil magiar: KolyokKlub, MoziKlub, RTL Otthon si SorozatKlub. De asemenea, la finalul lunii octombrie 2023 au fost introduse in grila cateva posturi din lista must carry: Metropola TV, TVR Cultural HD si TVR Info HD.

In Romania, urmatorii operatori mari ofera televiziune prin satelit (DTH): Focus Sat, Digi si Orange Romania Communications.

Voi ce parere aveti despre marirea pretului pachetelor Acces in reteaua Focus Sat? Veti continua sa utilizati serviciile Focus Sat sau reprezinta acesta un motiv pentru a renunta la operatorul DTH? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Rusine focus sat preturi mari si grila slaba de programe tv vrem prima tv cinemaraton atomic tv pary mix tv telestar 1 emi tv traditional tv as tv disco mix tv euro newes romania alpeh newes melos tv medika tv prima history prima comedy

  2. Deși echipamentele le am cumpărate voi renunța la serviciile focussat find foarte scumpe și posturile TV lasă de dorit multe gunoaie….
    Decembrie să plătesc o mulțime de bani când am oferte mai rentabile.