De capul meu: un film optimist despre iubire, moda si influenceri

De Capul Meu (nume original: Merve Kult)  este un film turcesc bazat pe romanul Merve Kult: istoria caderii si a renasterii, scris de Ceylan Naz Baykan, cunoscut si pentru filmele Proof of Cheating (2017), Vucut (2011) si Karagumruk (2011). Filmul este incadrat in categoriile comedie romantica, drama, film romantic si este considerat un film insolit, excentric si romantic. Pelicula De Capul Meu are durata de o ora si 39 de minute.

Merve Kult a obtinut nota 4,8 pe IMDb si are cota de popularitate, in crestere azi, de 1659. Acest film a fost printre cele mai vizionate pe platforma de streaming Netflix Romania si o urmareste pe Merve, fiica rebela si talentata de 24 de ani a unei foste jurnaliste de investigatii.

Tanara este pasionata de moda si design vestimentar si are un stil unic de a se imbraca. Incurajata de prieteni si de vecinii de bloc, ea porneste un hashtag pe Instagram #youdoyou, prin care incurajeaza oamenii sa se imbrace conform propriilor pareri si sa fie creativi si originali in felul de a se imbraca. Insa Merve Kult nu este creativa doar in moda, ci si in alte domenii.

Impreuna cu prietenii ei, ea lanseaza ideea unei aplicatii de dating insolite, pentru care cauta sponsorizare. Iar aici intra in scena un tanar magnat care o angajeaza la compania lui cu ideea de a-i distruge viata. In trecutul acestuia se afla un secret pe care doar el si mama lui Merve il cunosc. Ce va alege el: continuarea unui plan vechi de razbunare sau o noua sansa alaturi de Merve?

De capul meu: un film optimist despre iubire, moda si influenceri

Din distributie fac parte actorii Ahsen Eroglu (Merve Kult, o tanara boema si creativa), Ozan Dolunay (Anil Gurman, un magnat razbunator dar corect), Zuhal Olcay (Nevra Kultur, mama lui Merve, fosta jurnalista), Ferit Aktug (Sehmuz, prieten cu Merve).

Pe actrita Ahsen Eroglu am mai vazut-o in serialele Kuzgun (2019), Mama (2016-2017), Agentia de talente si sentimente (2020-2021). In anul 2021, Ahsen Eroglu a primit premiul Fluturele de Aur pentru Tinere Sperante din partea Pantene Golden Butterfly Awards. Actorul Ozan Dolunay a mai jucat si in serialele turcesti Zalim Istanbul (2019-2020), Lise Devriyesi (2017), Tatli Kucuk Yalancilar (2015).

Zuhal Olcay a fost actrita de teatru si a jucat in Teatrul Turc de Stat pana in anul 1999, cand si-a fondat propria companie de teatru. Ea este cunoscuta din serialele Elita Societatii (2016), O Poveste de Iubire (2013-2014). Pana in prezent, actrita a castigat nu mai putin de 16 premii pentru actorie, dintre care mentionam premii din partea German Film Awards (1989), Istanbul International Film Festival (2002), Turkish Film Critics Association Awards.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.