Basarab Panduru si Dan Udrea se alatura echipei Prima Sport
Postul de televiziune Prima Sport a pregatit 3 surprize spectaculoase pentru telespectatori. In acest material vom detalia despre ce surprize este vorba.

Echipa de analisti sportivi ai postului Prima Sport se va imbogati in curand cu un nume nou. Un fost fotbalist de marca al echipei nationale de fotbal a Romaniei, Basarab Panduru, se va alatura echipei de analisti sportivi Prima Sport. Basarab Panduru va analiza in curand evolutia Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei la Campionatul European. Basarab Panduru va fi alaturi de Alexandru Radulescu in emisiunea de analiza fotbalistica Euro Show.

Fostul international Basarab Panduru are o experienta de 15 ani in media ca analist sportiv. Basarab Panduru a fost fotbalistic in emisiunile Orange Sport, televiziune care se va inchide pe 1 iulie 2024. Fostul fotbalist a jucat printre altele la CSM Resita, Steaua Bucuresti, Benfica Lisabona si FC Porto.

Basarab Panduru a jucat pentru Echipa Nationala de Fotbal in 22 de partide, a marcat un gol. In postura de antrenor a antrenat echipe autohtone de mare calibru, cum ar fi: Poli Timisoara, Otelul Galati, Progresul, FC Vaslui si Farul Constanta, a fost Director Sportiv al clubului de fotbal FCSB. Basarab Panduru va fi analist sportiv permanent al emisiunilor sportive difuzate pe Prima Sport.

Basarab Panduru si Dan Udrea se alatura echipei Prima Sport

Prima Sport a mai facut o achizitie de marca in echipa sa de realizatori sportivi, este vorba de Dan Udrea, Redactorul Sef Adjunct al site-ului Golazo.ro. Dan Udrea va realiza emisiuni sportive de analiza a fotbalului romanesc si international. Prima emisiune la care va fi prezent este Euro Show. Dan Udrea va face prin rotatie emisiunea Euro Show. Are o experienta bogata in media sportiva, a ocupat functii importante la Gazeta Sporturilor.

A treia informatie importanta legata de Prima Sport este faptul ca postul companiei Clever Media va difuza timp de 3 ani 3 din cele mai importante competitii sportive internationale europene inter cluburi de fotbal, este vorba de Champions League, Europa League si Conference League. Aceste competitii sportive se vor vedea pe Prima Sport si Digi Sport intre 2024-2027. Despre aceste competitii vom publica in curand un articol amanuntit.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU