Premier League incepe la Eurosport 1
Campionatul Angliei, sezonul 2021-2022, va incepe de astazi, 13 august, in direct pe Eurosport 1 Romania. Sezonul 2021-2022 din Premier Legue este ultimul sezon pe care il va transmite Eurosport Romania.

Conform unor zvonuri, Discovery nu va mai transmite Campionatul Angliei din sezonul urmator, inca nu se stie cine ar transmite Premier League din sezonul urmator 2022-2023. Iata cum arata programul primei etape din Premier League:

13 august, ora 22 – Bredford – Arsenal – Eurosport 1 HD
14 august, ora 14:30 – Manchester United – Leeds – Eurosport 1 HD
14 august, ora 17 – Burnley – Brighton
14 august, ora 17 – Chelsea – Crystal Palace – Eurosport 1 HD
14 august, ora 17 – Everton – Southampton
14 august, ora 17 – Leicester – Wolves
14 august, ora 17 – Watford – Aston Villa
14 august, ora 19:30 – Norwich – Liverpool – Eurosport 1 HD
15 august, ora 16 – Newcastle – West Ham – Eurosport 1 HD
15 august, ora 18:30 – Tottenham – Manchester City – Eurosport 1 HD.

Asa cum ne-au obisnuit, Eurosport 1 va comenta toate meciurile in emisiunea Premier League Show. Emisiunea este prezentata de Emanuel Terzian iar invitatii permanenti vor fi fostii jucatori Lucian Sanmartean si Gabriel Canu. Emisiunea va fi difuzata inainte fiecarui meci transmis de Eurosport 1 HD. In emisiune, Emanuel Terzian si invitatii sai vor discuta despre componenta echipelor si despre achizitiile facute de echipele care se intalnesc in fiecare meci transmis de Eurosport.

In Campionatul Angliei il vom vedea pe singurul roman din Premier League, este vorba de Florin Andone care joaca la Brighton. Florin Andone are 28 de ani si joaca in Anglia din 2018, fiind transferat din Spania de la echipa Deportivo La Coruna.

Premier League incepe la Eurosport 1

In Premier Legue ii vom vedea jucand pe fotbalistii: Jack Grealish (Manchester City), Romelu Lukaku, Chealsea si altii. Anul trecut Campioana Angliei a fost Manchester City. Chelsea este echipa care a castigat si UEFA Champions League iar miercurea trecuta pe 11 august au castigat Supercupa Europei invingand-o pe Villareal la penalty-uri cu scorul 6-5, dupa ce in timpul regulamentar scorul a fost 1-1.

In anglia antreneaza unul din cei mai mari antrenori, este vorba de Pep Guardiola care antreneaza echipa Manchester City. Campionatul Angliei (Premier League) este unul dintre cele mai tari campionate din toate timpurile, alaturi de La Liga (Spania), Bundesliga (Germania), Seria A (Italia).

Postul de televiziune Eurosport apartine companiei Discovery si se afla in grilele de baza ale companiilor de cablu, dth si iptv cum ar fi: Digi, Vodafone sau Orange. Posturile Eurosport lipsesc din grilele operatorilor Focus Sat, Telekom si FreeSat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.