Cea mai lunga noapte / Boo, bitch – miniserii Netflix
Netflix a adaugat recent doua miniserii care au ajuns printre cele mai vizionate productii in Romania de pe aceasta platforma online.

Cea mai lunga noapte (The longest night / La noche más larga) este o miniserie spaniola adaugata pe Netflix pe 8 iulie 2022. Actiunea se desfasoara in jurul unei inchisori psihiatrice unde un grup de barbati inarmati intentioneaza sa captureze un criminal in serie insa intampina dificultati din cauza directorului inchisorii.

Din distributie fac parte actorii Roman Rymar (a interpretat rolul lui Boris in Fabrica de bani), Alberto Ammann (a avut rolul lui Pacho Herrera in Narcos), Luis Callejo (Risen – 2016, The Fury of a Patient Man – 2016), Bárbara Goenaga (Timecrimes – 2007), José Luis García Pérez (Buried – 2010), Cecilia Freire (Velvet – 2013) si altii.

Miniseria Cea mai lunga noapte are 6 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 5.8 din 782 de recenzii. Astazi ocupa locul 4 in topul celor mai vizionate seriale pe Netflix in Romania.

Cea mai lunga noapte / Boo, bitch – miniserii Netflix

Boo, bitch este miniserie de comedie din SUA adaugata pe Netflix tot pe 8 iulie 2022, este o comedie creata de Erin Ehrlich, Lauren Iungerich si Tim Schauer.

Boo, bitch prezinta doua liceene care incearca pentru ultima data sa ajunga in centrul atentiei. Lucrurile iau o intorsatura ciudata atunci cand una dintre ele devine fantoma.

Erika Vu este deprimata din cauza ca in ultimele saptamani de liceu, nimeni nu ii stie numele, in mare parte din cauza unei fete populare si rele, Riley, care si-a batut mereu joc de Erika. Insa, atunci cand cea mai buna prietena a Erikai, Gia, o convinge sa vina la o petrecere de liceu, Erika trece peste timiditate si atrage inclusiv atentia lui Jake C., fostul iubit al lui Riley.

In Boo, bitch putem vedea actorii Lana Condor (X-Men: Apocalypse – 2016), Zoe Margaret Colletti (Scary Stories to Tell in the Dark – 2019, Annie – 2014, Wildlife – 2018), Mason Versaw (tick, tick… BOOM! – 2021, Blue Bloods – 2010), Aparna Brielle (A.P. Bio – 2018, Jay and Silent Bob Reboot – 2019), Tenzing Norgay Trainor (American Housewife – 2016) si altii.

Miniserialul are 8 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 5.5 din peste 1.000 de recenzii. Astazi, pe Netflix ocupa locul 5 in topul celor mai vizionate serii in Romania.

Ambele productii sunt miniserii, astfel incat nu vom vedea sezonul 2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.