Campania de Craciun Telekom Ce mai faci?
Compania de servicii mobile Telekom Romania Mobile Communications anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro lansarea campaniei de Craciun Ce mai faci?. Prin aceasta campanie, Telekom isi incurajeaza abonatii sa fie aproape de cei dragi si sa se asigure ca sunt bine.

Campania Ce mai faci? este un proiect pan-european al companiei Deutsche Telekom. In aceasta campanie desfasurata in preajma Craciunului, Telekom Mobile ofera telefoane mobile incluse in abonamente fara nici un cost suplimentar sau telefoane mobile in rate pornind de la pretul de 1 euro pe luna. Anul acesta a fost dificil pentru toata lumea, un an in care toti se gandesc la ziua de maine.

Telekom Mobile continua sa isi onoreze promisiunea de a lansa oferte bazate pe ceea ce isi doresc clientii sai, Mobil asa cum vrei – Simplu si corect. In cadrul acestei campanii, Telekom Mobile ofera smartphone-uri  incluse in abonamentele Nelimitat 7, 9, 14 sau 18. Clientii care aleg unul dintre aceste abonamente, pe langa telefoane mobile, primesc nelimitat minute, sms-uri si internet pe teritoriul Romaniei si roaming in Spatiul Economic European.

Compania isi pastreaza abordarea lansata anul trecut, aceleasi abonamente si pentru clientii rezidentialii B2C si pentru cei business B2B. Iata ce telefoane primesc clientii la abonamentele Telekom Nelimitat:

  • Abonament Nelimitat 7  – ZTE A7 Blade fara nici un cost suplimentar
  • Abonament Nelimitat 9 – Samsung Galaxy A04s fara cost suplimentar
  • Abonamentul Nelimitat 14 – ofera smartphone-urile Samsung Galaxy A23 5G, Huawei Nova Y90, Xiaomi Redmi Note 11
  • Abonamentul Nelimitat 18 –  ofera smartphone-urile Samsung Galaxy A33 5G sau Xiaomi Note 11 Pro 5G

Campania de Craciun Telekom Ce mai faci?
Pentru clienii care doresc telefoane in rate, Telekom a pregatit telefoanele:

  • Huawei Note Y70 la abonamentul Nelimitat 9, la doar 1 euro in plus la abonament pe luna
  • Samsung Galaxy A13 la 3 euro in plus pe luna
  • Abonatii care aleg Nelimitat 18 pot alege telefoanele Samsung Galaxy A53 5G la doar 2 euro in plus pe luna sau modelul recent Samsung Galaxy Z Flip 4 128 GB cu 26 euro rata pe luna

Ofertele cu telefoane incluse sunt disponibile doar in cazul portarii unui numar de telefon din alta retea sau la reinnoirea contractului de abonament pe o perioada de 24 luni. De asemenea, ofertele cu telefoane in rate sunt adresate consumatorilor care au abonamente pe o perioada de 24 de luni.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.