Carlos / Soarele de la miezul noptii – seriale Focus Sat TV

Reprezentantii Focus Sat anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca in luna noiembrie fanii serialelor intense dramatice si pline de mister se pot delecta cu 4 productii. Aceste 4 seriale sunt difuzate sub sloganul un noiembrie intunecat si vor fi disponibile atat la TV pe canalul Focus Sat cat si in aplicatie. Cele 4 seriale vor fi difuzate dupa modelul binging (episoade noi programate de luni pana joi).

Seriile ce vor fi difuzate in luna noiembrie: Spotless / Fara nicio pata, Midnight Sun / Soarele de la miezul noptii, Sanctuary / Sanctuarul si premiatul serial Carlos. Toate aceste productii spun povesti in care pentru a descoperi adevarul si a-l scoate la lumina protagonistii vor trece prin diferite pericole, vor descoperi secrete intunecate, vor dovedi vinovatii care s-au ascuns multi ani in subteranele societatii.

Spotless / Fara nicio pata (2015) – din 6 noiembrie, in aplicatia Focus Sat, de luni pana joi, cate 2 episoade. Serialul Fara nicio pata spune povestea a doi frati cu vieti diferite care traiesc la Londra.

Jean Bastiere (Marc Andre Grondin) are o viata linistita alaturi de sotia sa si cei doi copii. Jean administreaza o firma de curatenie profesionala a locurilor in care s-au comis crime. Martin Bastiere (Denis Menochet) este un iresponsabil care isi atrage fratele in lumea crimei organizate.

Serialul Fara nicio pata are 10 episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 7,7. Ultimele 2 episoade vor fi difuzate pe 13 noiembrie.

Midinght Sun / Soarele de la miezul noptii (2016) – din 14 noiembrie, de luni pana joi, cate 2 episoade. Soarele de la miezul noptii este un thriler interesant. Un cetatean francez este ucis cu brutalitate in cel mai nordic oras Laponia, Kiruna.

Politista Kahina Zadi (Leila Bekthi) este trimisa in acel oras sa investigheze crima. Acolo, Kahina va fi ajutata de procurorul Rutger (Peter Stormare) si adjunctul Andres Harkners (Gustaf Hammarsen). In timpul anchetei, cei trei vor descoperi mai multe crime ritualice  facute de comunitatea orasului.

Serialul are 8 episoade, durata totala a celor 8 episoade este de 7 ore si 20 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,4. Ultimele episoade vor fi difuzate pe 20 noiembrie.

Sanctuary / Sanctuarul (2019) – Sanctuarul va fi disponibil in aplicatia Focus Sat din 21 noiembrie, de luni pana joi, cate 2 episoade. Serialul spune povestea a doua surori gemene. Helena (Josefin Asplund) o viziteaza pe sora sa geamana Siri (rol interpretat tot de Josefin), care este internata intr-un spital din Italia pentru dependenta.

Lucrurile se complica pentru Helena in momentul in care Siri face schimb cu ea si fuge din spital, astfel Helena ramane blocata in spital. Serialul este facut dupa cartea omonima scrisa de Marie Hermanson. Sanctuarul are 8 episoade, durata fiecarui episod este de 46 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,7. Ultimele 2 episoade vor fi difuzate pe 27 noiembrie.

Carlos / Soarele de la miezul noptii – seriale Focus Sat TV

Carlos (2010). Serialul va fi disponibil in aplicatia Focus Sat din 28 noiembrie. Seria a fost nominalizata la 2 premii Emmy. 2 Globuri de aur si 3 premii Cesar. Serialul spune povestea adevarata a lui Ilich Ramirez Sanchez zis si Carlos Sacalul (Edgar Ramirez a castigat un premiu Cesar la categoria Cel mai promitator actor).

Carlos Sacalul este un revolutionar care se alatura cauzei Palestinei devenind cel mai de temut terorist. Scenariul ii urmareste intreg traseul plin de rapiri si atacuri cu bomba prin Europa si Orientul Mijlociu in sprijinirea cauzei eliberarii Palestinei.

Serialul a castigat Globul de Aur la categoria Cea mai buna miniserie / film tv si l-a facut celebru pe Edgar Ramires. Productia are 3 episoade, durata totala a celor 3 episoade este de 5 ore si 34 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,6.

Toamna aceasta Focus Sat a pregatit numeroase productii Canal+ Original si Studiocanal in premiera la Focus Sat TV si disponibile in aplicatia Focus Sat. Operatorul DTH s-a lansat in 2004, fiind primul furnizor de servicii de televiziune digitala prin satelit din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.