Cartoonito revine pe Boomerang
Postul de televiziune pentru copii Boomerang va relansa in curand programul Cartoonito, care revine in Romania dupa o pauza de 8 ani, conform unui clip de promovare difuzat pe Cartoon Network.

Programul Cartoonito a fost difuzat tot pe Boomerang in 2011 iar in cadrul acestui program erau difuzate desene animate pentru prescolari. Cartoonito a fost desfiintat in 2014. Cartoonito va reveni in curand in grila postului Boomerang cu un program ce se va intinde pe o perioada de 6 ore pe zi, in care cei mici vor putea urmari seriale interesante cu personaje indragite.

Cartoonito va fi difuzat in fiecare zi in intervarul orar 09 – 15. Iata cateva dintre seriile animate ce vor putea fi urmarite pe Cartoonito:

  • Baby Looney Tunes – Bebelusii Bugs, Duffy, Tazz, Tweety, Lola si Silvester isi petrec copilaria intr-o casa mare si frumoasa alaturi de cea mai simpatica bunicuta. Baby Looney Tunes ne va arata cate nazbatii vor face cele mai dragute si simpatice animalute din lume. Seria are 2 sezoane cu un total de 53 de episoade, durata fiecarui episod este de 22 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,1
  • Thomas si prietenii sai: Trenuri la drum! – In aceasta serie animata, cei mici vor urmari aventurile micutei locomotive Thomas si a prietenilor sai. Aceste aventuri au loc in orasul Sodor. Thomas este o locomotiva plina de entuziasm si adrenalina care, in incercarea de a ajuta pe toata lumea, trece fara sa vrea prin cele mai interesante aventuri. Noroc ca are alaturi o gasca de prieteni care il ajuta si il sprijina mereu. Thomas si prietenii sai: Trenuri la drum! are un sezon cu un total de 52 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 30 de minute iar pe IMDB a obtinut nota 2,1

Cartoonito revine pe Boomerang

  • Lucas Paianjenul – Lucas este un paianjanel care trece prin diverse aventuri. Aceasta serie animata 3D a aparut pentru prima data pe Youtube. Paianjenul Lucas are doua sezoane de 58 de episoade, durata fiecarui episod este de 1 minut iar pe IMDb a luat nota 8,4
  • Care Bears: Unlock the Magic – Acest serial spune povestea unor ursuleti care trec prin cateva aventuri intr-un loc magic numit Silver Ling, unde locuiesc creaturi fericite numite Whiffles. Aceste creaturi frumoase planteaza seminte pentru a mentine Silver Ling plin de magie. Un personaj rau  pe nume Bluster doreste sa transforme acest loc plin de magie intr-o tara numita Blusterland. Oare vor reusi ursuletii sa il impiedice pe Bluster sa transforme Silver Ling intr-un loc fara magie? Care Bears: Unlock the Magic are 2 sezoane cu un total de 70 de episoade, fiecare episod are durata de 11 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Cartoonito va reveni pe Boomerang, cel mai probabil din septembrie.

Update 01.09.2022: Cartoonito revine de astazi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

  1. De cand Boomerang a devenit Cartoonito vedem toată ziua doar Bad Rolles , mai ales seara. 🙄
    Era mult mai Oke înainte:Tom și Jerry, Mr Bean, etc

  2. 90% din desenele ce se vor difuza pe Cartoonito, au fost deja difuzate pe Boomerang, deci nu aduce nimic nou. I-ar acele desene sunt cel mult mediocre spre slabe.