Casa dragonului – sezonul 2 HBO Max
Casa dragonului (House of the dragon) a fost unul dintre cele mai asteptate seriale de anul acesta si este cea mai de succes premiera din istoria HBO, avand 10 milioane de telespectatori pentru primul episod difuzat.

Casa dragonului este un prequel al serialului de succes Urzeala tronurilor (Game of thrones – 2011) si prezinta povestea Casei Targaryen cu 200 de ani inainte de evenimentele din Urzeala tronurilor.

Serialul este creat de Ryan J. Condal si George R.R. Martin iar printre actori ii putem mentiona pe Paddy Considine (The World’s End – 2013, Dead Man’s Shoes – 2004), Emma D’Arcy (Hanna – 2019), Matt Smith (cunoscut pentru rolul unuia dintre doctori in Doctor Who), Rhys Ifans (The Amazing Spider-Man – 2012), Steve Toussaint (Prince of Persia: The Sands of Time – 2010) sau Eve Best (The King’s Speech – 2010).

Primul sezon al seriei Casa dragonului are 10 episoade si momentan a fost difuzat doar primul episod. Urmatorul episod va putea fi vizionat pe 28 august 2022. Casa dragonului se poate vedea si in Romania, pe HBO Max.

Reprezentantii HBO nu au confirmat inca reinnoirea serialului cu sezonul 2 insa avand in vedere recordul stabilit de premiera, sansele pentru cel putin inca un sezon sunt foarte mari. Primul episod a adus si recenzii foarte bune seriei, pe IMDb are in prezent nota 9 din peste 32.000 de recenzii. Se afla pe locul 5 in topul IMDb al celor mai populare seriale.

Casa dragonului – sezonul 2 HBO Max

Primul episod pare sa aduca aceleasi scene intense, violente si brutale, cat si un scenariu adecvat, aducand mult cu Urzeala tronurilor.

Urzeala tronurilor este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate seriale din toate timpurile, desi ultimul sezon a fost foarte criticat isi pastreaza pe IMDb nota excelenta de 9.2 din aproximativ 2 milioane de recenzii. Ramane de vazut daca noul serial House of the dragon / Casa dragonului se va ridica la nivelul asteptarilor.

Daca ati vizionat Casa dragonului, ce parere aveti despre aceasta productie?

Update 04.12.2023: Reprezentantii Warner Bros. Discovery au anuntat ca sezonul 2 al serialului Casa Dragonului va avea premiera in vara anului 2024;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII