CBS News lanseaza aplicatia de mobil
CBS News pune la dispozitive aplicatia de mobil CBS News – Live Breaking News utilizatorilor din peste 89 de tari, inclusiv Romania. Desi aplicatia este lansata de mai mult timp, nu era disponibila si in Romania pana ieri.

Utilizand aplicatia CBS News putem viziona live urmatoarele programe: CBSN, CBSN Bay Area, CBSN Boston, CBSN Chicago, CBSN Dallas, CBSN Denver, CBSN Los Angeles, CBSN Minnesota, CBSN New York, CBSN Philly, CBSN Pittsburgh, CBS Sports HQ, ET Live.

Aplicatia CBS News este gratuita, ofera si optiunea CBS Radio insa la activarea acestei optiuni, cel putin din testele efectuate de noi, aplicatia se blocheaza.

In aceasta aplicatie avem 3 sectiuni principale:
-News – aici putem viziona stiri, atat video cat si imagini, acestea fiind disponibile in mai multe categorii (U.S., World, Politics, Entertainment, etc.);
-Shows;
-Live;

CBS News are si functie Cast pentru a proiecta continutul pe un televizor. In cadrul utilizarii aplicatiei timp de aproximativ 20 de minute, s-a blocat destul de des.

CBS News este disponibila in alte 88 de tari, printre care si Argentina, Brazilia, Franta, Italia, Mexic, Noua Zeelanda, Peru, Corea de Sud, Regatul Unit, etc. Aplicatia se extinde in continuare, avand in luna martie peste 100.000.00 de streamuri. Pe Android, aplicatia are peste 1.000.000 de descarcari si are nota 4.6* (din maximul de 5*) din peste 43.000 de recenzii.

CBS News lanseaza aplicatia de mobil

Putem utiliza CBS News pe Android, Android TV, Amazon Fire, Chromecast si dispozitive cu Chromecast buil-in, Smart TV-uri LG, etc., insa, surprinzator, nu este disponibila pe iOS.

In Romania, CBS are un singur post de televiziune, CBS Reality disponibil in grilele operatorilor principali de televiziune din Romania. CBS Reality a fost introdus in grila de programe a operatorului Digi (RCS & RDS) in luna martie 2020.

CBS News este una din cele mai mari televiziuni din SUA si este detinuta de ViacomCBS. Cele 3 retele de televiziune de top din SUA asunt ABC, CBS si NBC. Daca ati utilizat aplicatia CBS News pana in prezent, ce parere aveti?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.