Clarificari sezonul 2 / final Hotel Imperial
In cursul zilei acesteia am primit mai multe intrebari din partea telespectatorilor TVR 2 de ce nu a mai fost difuzat serialul italian Hotel Imperial (Grand Hotel – 2015). In acest articol vom explica situatia legata de acest serial.

TVR 2 a inceput difuzarea serialului italian Hotel Imperial in a doua zi de Craciun, pe 26 decembrie 2020, anuntand ca va fi difuzat un singur episod pe saptamana, sambata de la ora 22:00. Nemultumirea unor telespectatori a fost ca este difuzat doar un episod, fiind uitat sirul actiunii din episodul anterior. Serialul are un singur sezon alcatuit din 12 episoade.

Cand a fost difuzat ultimul episod Hotel Imperial?
TVR 2 a difuzat ultimul episod al serialului italian Hotel Imperial sambata trecuta, 13 martie 2021, acesta fiind motivul pentru care astazi nu a mai fost difuzat un alt episod.

Confuzia telespectatorilor a aparut deoarece in ultimul episod nu a fost oferit deznodamantul serialului, nefiind clar ca acela era ultimul episod disponibil. De asemenea, Televiziunea Romana nu a anuntat faptul ca serialul are doar 12 episoade.

Vom putea viziona sezonul 2 al serialului Hotel Imperial?
Primul sezon al serialului a fost difuzat in 2015 si era planificat si un al doilea sezon, motiv pentru care ultimul episod al primului sezon nu a parut sa fie finalul seriei. Desi nu a fost anuntata anularea seriei, probabil nu vom vedea o continuare care sa duca serialul la final.

Clarificari sezonul 2 / final Hotel Imperial

Hotel Imperial este un serial italian realizat dupa serialul spaniol de succes Gran Hotel din 2011. Este interesant de stiut ca Antena 1 difuzeaza serialul american Grand Hotel, realizat dupa acelasi serial spaniol, care a fost anulat de ABC dupa primul sezon (probabil aceeasi soarta a avut-o si serialul italian) din cauza audientei slabe.

In Romania, serialul italian Hotel Imperial a fost printre cele mai vizionate seriale de pe posturile Televiziunii Romane.

In locul acestui serial, TVR 2 a difuzat astazi primul episod al serialului italian Pacatul si rusinea, de la ora 22:25. Sambata urmatoare va fi difuzat meciul de fotbal din cadrul Campionatului European, Spania U21 – Italia U21.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.