Cont curent la Telekom Banking 100% online.
Telekom a anuntat astazi, printr-un comunicat de presa, lansarea unui serviciu ce ofera posibilitatea de a crea un cont curent la Telekom Banking, 100% online.

Proiectul Telekom Banking a luat nastere in urma parteneriatului dintre Telekom si banca Alior Bank, impreuna cu compania Onfido (companie fintech ce pune la dispozitie tehnologia necesara pentru indentificarea corecta a utilizatorilor prin intermediul telefoanelor.

Alior Bank este una dintre cele mai mari banci din Polonia, precizeaza Telekom in comunicatul de presa.

Telekom Banking este prezent pe piata din Romania inca din octombrie 2017 iar de atunci, tot in parteneriat cu Alior Bank, a oferit posibilitatea utilizatorilor de a-si deschide conturi de la distanta, prin intermediul curierilor si al postei.

Telekom mai precizeaza ca odata cu lansarea noului serviciu, inclusiv procedura de deschidere a unui cont curent a fost simplificata, fiind adaptata tendintelor actuale. Acest nou serviciu ofera o experienta rapida si sigura, fara prea mari batai de cap si fara a fi nevoie de o interactiune intre clienti si angajati.

Pentru a va deschide un cont nou, va trebui fie sa instalati aplicatia pe smartphone, fie sa intrati pe siteul Telekom Banking. Aplicatia este disponibila atat pentru Android cat si pentru iOS.

Beneficii Telekom Banking

Clientii care opteaza pentru deschiderea unui cont online beneficiaza si de cateva beneficii in plus. De exemplu, acestia pot realiza transferuri online gratuite atat in lei cat si in euro, atat timp cat transferurile se realizeaza in spatiul SEE.

Totusi, pentru a beneficia de aceste servicii, clientul trebuie sa primeasca in cont o suma lunara de minim 650 de lei.

Procesul de deschidere a contului Telekom Banking

Pentru a deschide un cont curent la Telekom Banking, prin intermediul aplicatiei, este nevoie sa avem la indemana o carte de identitate si un al 2-lea document, pentru confirmarea identitatii. Procesul de deschidere a contului este unul ce pare realtiv simplu. Nu o sa intru in detalii insa regasiti mai jos un video, publicat de Telekom, cu pasii ce trebuie sa-i urmati pentru a deschide un cont.

Cont curent la Telekom Banking 100% online.
De indata ce contul este deschis, din aplicatie se pot plati facturi, se pot face transferuri etc. In plus, in scurt timp de la deschiderea contului, Telekom Banking iti va livra prin curier cardul atasat contului, la adresa specificata in aplicatie.

Faptul ca Telekom Banking a implementat aceasta functie, probabil in urma situatiei actuale, nu face decat sa ma bucure. Cel mai probabil si alte banci ii vor urma exemplul in scurt timp.

Telekom Banking nu este prima banca care ofera posibilitatea deschiderii unui cont curent exclusiv online. Unele dintre ele iti ofera posibilitatea de a deschide un cont online, doar daca mai ai un alt cont deschis deja la acea banca. De exemplu, Revolut este prima banca unde mi-am deschis un cont in lei, exclusiv online, doar din aplicatie (inca nu exista sucursala Revolut in Romania).

Voi ce parere aveti despre Telekom Banking? Folositi acest serviciu? Nu ezitati sa postati un comentariu in campul dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Nu înțeleg rostul unor astfel de bănci dacă nu oferă nimic în plus față de cele clasice.
    În plus e deranjant că, pentru a alimenta trebuie să alimentez înainte un cont de bancă clasica, cu cash.
    Ar fi fost ideal să aibă contract cu vreo bancă să pot depune la depomat