Cutia muzicala / Reposedata – filme Warner TV
In acest material vom detalia cateva filme difuzate de postul Warner TV la inceputul lunii iulie.

Music Box / Cutia muzicala (1989) – 10 iulie, ora 19:50. Mike Laszlo (Armin Mueller-Stahl) este un american model insa din cauza desecretizarii unor dosare ONU, acesta este acuzat de crime de razboi. Laszlo considera ca este nevinovat si spune ca este o inscenare a guvernului maghiar. Ann Talbot (Jessica Lange), fiica lui Laszlo, il va apara pe acesta in instanta.

Laszlo ii marturiseste fetei lui ca inainte sa emigreze a fost jandarm in timpul hortismului. Comunitatea evreiasca il vede pe Laszlo un tortionar, ghinionul lui este faptul ca judecatorul procesului este si el evreu. In timpul procesului, Laszlo face infarct si moare. Fata sa castiga procesul si pleaca si in Budapesta pentru a cere rejudecarea procesului, pentru a-l scoate pe tatal sau de sub acuzatiile de criminal de razboi.

Filmul Cutia muzicala are durata de 2 ore si 4 minute, a castigat marele premiu al Festivalului de Film de la Berlin, Ursul de Aur. Pe IMDb a obtinut nota 7,3.

Repossessed / Reposedata (1990) – 11 iulie, ora 20:55. Acest film este o parodie realizat dupa Exorcistul. Parintele Jebedaiah Mayii (Leslie Nielsen) a exorcizat-o pe Nancy Anglet (Linda Blair), o fetita. Dupa un timp, Nancy se casatoreste si are doi copii, insa soarta face ca demonul sa o reposedeze.

Sotul ei apeleaza din nou la parintele Jebedaiah insa acesta refuza sa o mai exorcizeze inca o data, moment in care parintele Ernest Weller (Ned Beatty) se ofera el sa o exorcizeze pe Nancy.
Filmul Reposedata are durata de o ora si 20 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,8.

Cutia muzicala / Reposedata – filme Warner TV

High Holiday / Veselie de sarbatori (2021) – 11 iulie, ora 22:30. O familie conservatoare se reuneste pentru a sarbatori Craciunul. Singurul membru mai neconservator al familiei Corksey este Liz (Shannyn Sossamon). Liz doreste sa prepare pentru masa de Craciun o salata cu un sos special. Acel sos contine putina marijuana.

Dupa ce toti membrii familiei consuma acea salata, incep sa iasa la iveala secrete nestiute si se dezlantuie haosul. Filmul Veselie de sarbatori are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,9.

Warner TV apartine comaniei Warner Bros Discovery si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.