Dallas Buyers Club / Ucide irlandezul – Warner TV
In acest material vom detalia cele mai interesante filme difuzate pe Warner TV in fiecare duminica din luna aprilie.

Dallas Buyers Club (2013) – 3 aprilie, ora 20. Acest film ne spune povestea unui texan pe nume Ron Woodroof (Matthew McConaughey) care duce o viata obisnuita de texan: bea, fumeaza si se drogheaza. In anul 1986, aflat in spital pentru un control obisnuit, este depistat cu virusul HIV si este anuntat ca mai are 30 de zile de trait.

Stupefiat, Ron nu stie de unde a luat aceasta boala considerata pe atunci boala oamenilor gay, insa stand si gandindu-se mai bine, el accepta diagnosticul. Sarac si resemnat, texanul lupta cu statul si farmaciile sa obtina medicamentele necesare pentru aceasta boala in mod gratuit.

Filmul Dallas Buyers Club a fost regizat de Jean Marc Vallee, castigand 3 premii Oscar. Are durata de o ora si 57 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8.

The Fifth Estate / A cincea putere in stat (2013) – 10 aprilie, ora 20:10. Filmul A cincea putere in stat este facut dupa cateva evenimente adevarate. Acest film spune povestea organizatiei Wikileaks care a incercat sa demaste cateva secrete de stat, coruptia marilor puteri.

Wikileaks a publicat online dosare ce nu trebuiau sa fie vazute de publicul de rand. Aceasta incercare de demascare a transformat Wikileaks in cea mai discutata organizatie a secolului 21. Julian Asange (Benedict Cumberbatch) este cel care a infiintat  Wikileaks.

Dallas Buyers Club / Ucide irlandezul – Warner TV

Filmul A cincea putere in stat este regizat de Bill Condon, are durata de 2 ore si 8 minute  iar pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Kill the Irishman / Ucide Irlandezul (2011) – 17 aprilie, ora 22. Filmul Ucide Irlandezul prezinta ascensiunea si decaderea lui Danny Greene (Ray Stevenson). Danny este un lider de sindicat corupt care s-a aliat cu mafia si a capatat porecla „omul care nu poate fi ucis”, dejucand 8 tentative de asasinare.

In 1976, Danny Greene a pornit un razboi cu mafia italiana. Filmul Ucide Irlandezul este regizat de Jonathan Hensleigh, are durata de o ora si 30 minute iar pe IMDb a luat nota 7,1.

Postul Warner TV difuzeaza filme si seriale si se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth de la noi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.