Darul cartii – o noua emisiune pe Prima TV
Televiziunea generalista Prima TV aduce o noua emisiune numita Darul cartii, o emisiune dedicata iubitorilor de carti care va dura doar cateva minute, o calatorie rapida in lumea cartilor.

In emisiunea Darul Cartii vom vedea invitati precum Mihaela Tatu, Carmen Tanase, Paul Scarlat, Margareta Nistor si altii. Invitatii vor discuta despre pasiunea lor pentru carti si ce efect au avut anumite carti in viata lor. Cartile rasfoite de invitati vor fi atat pentru adulti cat si pentru copii.

Prima editie a acestei emisiuni va fi difuzata de Ziua Nationala a Romaniei (marti, 1 decembrie) si se va vedea de luni pana joi de la 15:55, 17:55, 19:25, 23:30, vineri de la 15:55, 17:55, 19:25, sambata de la 10:30, 17:55, 19:25 si duminica de la 12:00, 17:55 si 19:25. De asemenea, in fiecare duminica de la ora 23:00 vom putea viziona integral continutul difuzat in timpul saptamanii respective.

Un format de difuzare asemanator este disponibil pe Digi24 in cadrul emisiunii Banii in miscare, o emisiune de educatie financiara foarte interesanta, prezentata de analistul financiar Iancu Guda. Aceasta emisiune difuzata in timpul saptamanii dureaza aproximativ 5 minute iar retrospectiva din weekend are aproximativ 30 de minute.

Darul cartii – o noua emisiune pe Prima TV

Reamintim ca Prima TV a anuntat inceperea inscrierilor pentru emisiunea de parenting SuperNanny, prezentata de Urania Cremene, o cunoscuta specialista in parenting. In cadrul emisiunii SuperNanny, un expert in parenting va vizita o familie care are probleme cu comportamentul copilului, va supraveghea comportamentul copilului iar la final va oferi sfaturi parintilor pentru a imbunatati comportamentul acestuia.

In ceea ce priveste postul Prima TV, inca se asteapta inceperea emisiei in format HD.

Emisiunea Darul cartii este binevenita, fiind o emisiune dedicata promovarii culturii, intr-un moment in care peisajul media este dominat de reality show-uri, telenovele si sport.
Nu ezitati sa mentionati parerea voastra despre aceasta emisiune noua in sectiunea de comentarii de mai jos.

Update 19.04.2021: Emisiunea Darul Cartii revine la Prima TV in perioada 19 aprilie – 2 mai 2021;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU