Povestea de pe insula – premiera Acasa
Acasa va difuza in premiera incepand cu luna aceasta serialul turcesc Povestea de pe insula (Bir Ada Masali / Be my sunshine – 2021), o serie romantica de comedie produsa de Ay Yapim.

Rezumat serial Povestea de pe insula
Serialul prezinta destinele interesectate ale unei femei de afaceri pe nume Haziran (Ayça Aysin Turan) si al lui Poyraz (Alp Navruz), un tanar aratos si mereu dispus sa ajute. Cei doi se intalnesc pe o insula indepartata, desi au caractere total diferite, ei vor ajunge sa se indragosteasca.

Primul episod o arata pe Haziran pe masura ce porneste spre o intalnire cu seful ei Doygun (Mesut Özkeçeci) pentru un job in Tokyo la care viseaza de mult timp. Insa, inainte de a obtine locul de munca, ea trebuie sa isi ajute seful ajungand pe insula Kirlangiç sa convinga un batran pentru a vinde terenul sau, scopul fiind ca acestia sa achizitioneze acel teren in vederea dezvoltarii afacerii.

Cand ajunge acolo, il intalneste pe Poyraz iar acesta incearca sa o indeparteze impreuna cu turistii. Intre cei doi apar contre inca de cand se intalnesc insa, pe masura ce interactioneaza cu acesta, Haziran isi da seama ca a fost mintita de seful ei.

In serial vom vedea actorii Ayça Aysin Turan (Ultimul protector al orasului, serial disponibil pe Netflix), Alp Navruz (Fiicele doamnei Fazilet, difuzat in trecut de Pro 2), Nihan Büyükagaç (Cesur Ve Güzel – 2016), Ipek Tenolcay (Vis de iubire – 2018), Bülent Çolak (Mutlu Ol Yeter – 2015), Bedia Ener (Flacarile destinului – 2020) si altii.

Serialul turcesc Povestea de pe insula are un singur sezon alcatuit din 25 de episoade (difuzate in Turcia, in Romania numarul episoadelor poate fi mai mare) iar pe IMDb a obtinut nota 6.9 din peste 2.000 de recenzii.

Acasa va difuza in premiera Povestea de pe insula din 14 octombrie 2022, de luni pana vineri, de la ora 21:00, urmand sa inlocuiasca un alt serial turcesc, Dulce razbunare.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.