Facebook inchide din septembrie interfata clasica
Facebook a lansat o noua interfata, fiind disponibila utilizatorilor treptat incepand cu luna mai, iar la cateva luni distanta anunta desfiintarea versiunii clasice.

Astfel, din septembrie utilizatorii nu vor mai putea utiliza vechea versiune, Facebook afisand deja mesaje de informare, dupa cum urmeaza:

Am efectuat imbunatatiri noului Facebook.com si suntem incantati ca toata lumea sa experimenteze noul aspect. Inainte de a desfiinta vechea interfata, speram sa ne informezi despre cum putem continua sa facem Facebook mai bun pentru toata lumea.

Testeaza noul Facebook.com

  • Gaseste lucrurile cu usurinta avand un aspect mai curat si text mai mare
  • Intra in contact mai repede cu timpi de incarcare mai rapizi
  • Activeaza dark mode pentru a-ti relaxa privirea

Facebook inchide din septembrie interfata clasica

Facebook inchide din septembrie interfata clasica
Asadar, interfata clasica Facebook nu va mai fi disponibila din luna septembrie iar daca selectam Setari pe interfata clasica, putem fi obligati sa trecem la noua interfata (e posibil ca mesajul de informare sa nu apara inca tuturor, ci treptat doar unor utilizatori, asa cum a fost lansat si noul design).

Selectand Next pe mesajul de informare vom avea de ales intre unul dintre modurile Facebook (luminat sau intunecat) iar din acel moment vom utiliza interfata noua. In ciuda acestui mesaj de informare (daca selectam Setari vom fi nevoiti sa trecem pe noul design), vom putea reveni ulterior la interfata clasica, fiind obligatoriu sa folosim noua interfata doar din septembrie.

Cel mai mare avantaj al noii interfete Facebook este modul intunecat (dark mode), foarte util pe timpul noptii, ajuta la relaxarea vederii si la reducerea oboselii cauzate de contrastele si luminozitatea puternica a ecranului.

Acest design nou reprezinta o schimbare drastica a interfetei Facebook, in trecut au mai fost efectuate mici modificari insa nu atat de mari precum pentru aceasta interfata noua.
Noul design Facebook este mai curat, mai alb si ofera posibilitatea de a trece pe modul intunecat.

Voi ati testat noua interfata Facebook? Daca da, ce avantaje si dezavantaje ati observat pana in prezent comparativ cu interfata clasica?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU