Doua serii noi pe HBO GO – E un pacat si Pictura cu John
Printre noutatile lunii ianuarie difuzate de HBO GO avem serialul Pictura cu John (Painting with John), un nou serial produs de Adam McKay si Todd Schulman de la Hyperobject Industries.

Fiecare dintre cele 6 episoade ale serialului il vor prezenta pe muzicianul si actorul John Laurie pictand si reflectand asupra vietii.

John Laurie este fondatorul grupului muzical de jazz The Lounge Lizards, grup pe care l-a condus timp de doua decenii. El a mai avut un reality show numit Fishing with John, lansat acum 30 de ani in 1991, o miniserie (tot de 6 episoade) apreciata in acea perioada.

Pictura cu John va fi lansat pe 23 ianuarie pe HBO GO, urmand sa putem viziona cate un episod in fiecare saptamana.

E un pacat (It’s a sin) este un alt serial nou care va fi adaugat pe HBO GO luna aceasta. Actiunea serialului se desfasoara la inceputul anilor ’80 si urmareste personajele Ritchie Tozer (Olly Alexander), Roscoe Babatunde (Omari Douglas) si Colin Morris-Jones (Callum Scott Howells), trei prieteni care ajung in Londra pentru a incepe o noua viata. Serialul urmareste viata celor trei pe parcursul acestui deceniu, concentrandu-se in acelasi timp asupra crizei sanitare SIDA din acea perioada.

In distributia acestui serial sunt si alti actori precum Neil Ashton, Nathaniel Curtis, Lydia West, David Carlyle, Michelle Greenidge, Shaniqua Okwok, Ken Christiansen, David Gregan-Jones si altii.

Doua serii noi pe HBO GO – E un pacat si Pictura cu John

Serialul este regizat de Peter Hoar (Doctor Who – 2005, The Umbrella Academy – 2019, Daredevil – 2015, Altered Carbon – 2018) si produs de RED Production Company.
E un pacat va fi disponibil pe HBO GO tot din 23 ianuarie 2021.

Batwoman (2019) – sezonul 2
Din 19 ianuarie 2021, al doilea sezon al serialului Batwoman va fi disponibil pe HBO GO. In distributia acestui serial vedem actori precum Meagan Tandy, Rachel Skarsten si Camrus Johnson. Serialul nu a primit recenzii foarte bune si este considerat ca fiind una dintre cele mai slabe productii cu super-eroi lansata in ultimii ani.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.