Mooz Dance HD, Duck TV, Minimax au iesit din grila NextGen si intra 4 posturi noi

Programele Mooz Dance HD, Duck TV si Minimax au iesit din grila de programe NextGen si au fost introduse programele Nicktoons, Epic Drama HD, Viasat Nature HD si Viasat History HD.

Programele partajate Viasat Nature/History HD au fost eliminate fiind introduse separat Viasat Nature HD si Viasat History HD. De asemenea, au fost eliminate programele Mooz Dance HD, Duck TV si Minimax. Epic Drama HD a inlocuit canalul Mooz Dance HD. Aceste modificari sunt disponibile si pe site-ul oficial NextGen.

Dupa o perioada in care furnizorii de televiziune din Romania nu au mai facut modificari de grila, NextGen vine cu cateva modificari in ceea ce priveste grila de programe. Postul Minimax este eliminat din grila NextGen la mai putin de 1 an de cand a fost introdus, acesta fiind disponibil abonatilor NextGen din noiembrie 2018. Duck TV a fost introdus in grila NextGen in luna iulie 2018. Local, in Alba Iulia a intrat si programul N-Sat.

Mooz Dance HD, Duck TV, Minimax au iesit din grila NextGen si intra 4 posturi noi

Ultimul program introdus in grila de catre NextGen este Cinethronix, program disponibil in reteaua NextGen inca de la inceputul lunii trecute. De asemenea, posturile Rock TV, Magic TV, Orizont TV si Kapital TV au fost introduse in februarie odata cu modificarile din lista canalelor must carry, modificari care au dus si la eliminarea postului eStrada TV.

De asemenea, au fost efectuate urmatoarele mutari in grila de programe NextGen:

 • Antena Stars SD/HD si ZU TV SD/HD au fost mutate intre pozitiile 27-32;
 • Realitatea TV a fost mutat pe pozitia 55;
 • NCN se muta pe pozitia 56;
 • PRO 2 SD/HD si Pro Gold au fost mutate intre pozitiile 79-81;
 • Pro Cinema se muta pe pozitia 111;

Desi erau asteptate imbunatatiri ale serviciilor de telecomunicatii furnizate de catre operatorii din Romania in urma majorarilor de preturi din ultimele 2 luni, ultima perioada a fost linistita fara modificari majore de grile.

Mooz Dance HD, Duck TV, Minimax au iesit din grila NextGen si intra 4 posturi noi

Eliminarea programelor Minimax si Duck TV a fost anuntata si in acest articol inca din luna februarie. Voi ce parere aveti despre introducerea programelor Nicktoons, Epic Drama HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD si eliminarea Mooz Dance HD, Duck TV si Minimax? Multumiri lui Georgian si Bebe pentru informatii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

 1. gsp.ro/gsp-special/media/telekom-dispare-din-romania-digi-si-orange-impart-abonatii-567703.html Zvon sau realitate acum crede fiecare ce vrea

  • Eu sper ca Telekom să plece odată din România ! Daca va fi cazul sa plece poate că cei de la Digi vor îmbunătăți grilele , mai ales pe DTH

  • Eu sper ca UPC să plece odată din Romania Dacă va fii cazul sa plece din Romania poate că cei de la Digi TV vor îmbunătăți grilele, mai ales pe DTH

   • Serviciile UPC vor fi preluate de catre Vodafone, avem un articol publicat in acest sens, poti folosi functia de cautare de pe acest site din pagina principala, dreapta-sus.
    Disparitia unui operator de pe o piata nu va duce la imbunatatirea serviciilor ci dimpotriva, va elimina din concurenta motiv pentru care alti operatori pot profita de ocazie pentru a mari preturile.