Dragoste si secrete – serial Kanal D
Dragoste si secrete (Kimse Bilmez / Love & Secrets – 2019) este unul dintre serialele turcesti difuzate in prezent de Kanal D, se poate viziona de luni pana vineri, de la ora 07:00.

Rezumat serial Dragoste si secrete
Seria de drama o prezinta pe Sevda (Özgü Kaya), o tanara foarte frumoasa si energica, ea viseaza sa devina vedeta. Ali (Keremcem) are un trecut misterios iar in serial vom vedea povestea de dragoste dintre Sevda si Ali.

Din distributia serialului fac parte actorii Özgü Kaya (Mehmetçik Kut’ül Amare – 2018), Keremcem, Burak Serdar Sanal (Arka Sokaklar – 2006), Zeynep Elçin (Dragoste fara cuvinte – 2016), Ferdi Kurtuldu (Turks in Space – 2006), Selda Özbek (Bizimkiler – 1989), Özlem Baskaya (Pazar – Bir Ticaret Masali – 2008), Engin Hepileri (Hunting Season – 2010, Nefes: Vatan Sagolsun – 2009) si altii.

Dragoste si secrete – serial Kanal D

In Turcia, Dragoste si secrete a avut 27 episoade difuzate iar pe IMDb a obtinut nota 6.2 din 660 recenzii. Serialul este difuzat de la ora 07:00, anterior s-a putut vedea de la 06:00. Kanal D a mai difuzat aceasta productie in 2020.

Kanal D difuzeaza in prezent si alte seriale turcesti precum Infidelul, Mireasa din Istanbul sau Aripi frante.

Marturie mortala – film Kanal D
Kanal D va difuza maine filmul de actiune Marturie mortala (16 blocks – 2006) cu Bruce Willis, Yasiin Bey si David Morse. Filmul este creat de Richard Wenk si regizat de Richard Donner si prezinta un politist alcoolic pe nume Jack Mosley care primeste misiunea de a escorta un martor din custodia politiei la judecatorie.

Insa, lucrurile se complica atunci cand Mosley afla ca martorul urmeaza sa depuna marturie intr-un caz impotriva colegilor sai. Astfel, mare parte din NYPD il vrea mort. Mosley va trebui sa aleaga intre loialitate pentru colegii sai si protejarea martorului.

Pe IMDb, Marturie mortala a obtinut nota 6.6 din peste 130.000 de recenzii.
Kanal D va difuza Marturie mortala maine, de la ora 23:00, dupa serialul turcesc Infidelul.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU