Ecaterina / The Great – sezonul 2 – HBO Go
In acest articol va vom prezenta un serial interesant disponibil pe HBO Go, primul sezon a fost difuzat si pe posturile HBO. Serialul Ecaterina (The Great – 2020) este o satira care anunta din generic ca respecta faptele istorice adevarate doar ocazional.

Serialul Ecaterina spune povestea unei regine care traieste in Rusia secolului XVIII si care trebuie sa aleaga intre fericirea ei si viitorul tarii atunci cand se marita cu Petru, regele Rusiei. Serialul Ecaterina alterneaza scenele comice cu scenele istorice, acelea in care vedem o batalie (metaforica) pentru putere.

Primul sezon a avut un mare succes atat din partea criticilor cat si din partea cinefililor. Primul sezon are 10 episoade, iar reprezentantii Hulu au anuntat ca pana la sfarsitul acestui an vor lansa si sezonul 2 (pe 19 noiembrie 2021, premiera mondiala a sezonului 2). Cele 2 personaje principale sunt interpretate magistral de actorii: Elle Fanning (Ecaterina) si Nicholas Hoult (in rolul lui Petru). Ecaterina mai era numita si Tarina cea Mare, domnind 34 de ani.

Producatorii acestui serial au planuit la inceput 6 sezoane pentru aceasta productie. Sezonul 2 continua tot cu lupta pentru putere care se da la curte. In sezonul 2 vom vedea ca tanara regina Ecaterina este insarcinata si nu respecta nicio regula de la curte, se dueleaza in continuare verbal (si nu numai) cu sotul ei Petru. Scenariul serialului este realizat de Tony McNamara (nominalizat la Oscar si castigator al premiului BAFTA cu scenariul filmului Favorita – 2018).

Ecaterina / The Great – sezonul 2 – HBO Go

Suntem siguri ca succesul serialui The Great / Ecaterina este adus si de actrita Elle Fanning, prin farmecul si frumusetea ei. Elle Fanning are 23 de ani.
Nicholas Hoult, actorul care il interpreteaza pe Petru, are 31 de ani iar acesta a jucat si in Favorita (a interpretat rolul lui Harley, aristocratul).

In serialul The Great / Ecaterina  ii vom mai vedea pe actorii: Gillian Anderson, Ashley Hudson, Dave Simon si altii. Pe IMDB, serialul Ecaterina a obtinut nota 8,1 din aproximativ 22.000 de recenzii.

Pe posturile HBO cat si pe platforma de streaming HBO Go s-au putut vedeaa unele dintre cele mai interesante seriale din toate timpurile. Printre aceste titluri vom enumera: Urzeala Tronurilor (primul episod a fost difuzat acum un deceniu), Westworld, Povestea Slujitoarei, Umbre, Crescuti de lupi, Mosteniri, Liga Dreptatii, Cartea pierduta a vrajitorilor si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.