Echipa Nationala de Fotbal se va vedea la Antena 1 si Prima TV
Meciurile echipei Nationale de Fotbal se vor vedea pe 2 posturi cu acoperire nationala. Antena 1 si Prima TV au castigat drepturile TV pentru meciurile preliminare ale Echipei Nationale de Fotbal pentru urmatorii 4 ani. Antena 1 si Prima TV vor transmite meciurile ce vor avea loc intre anii 2022 – 2026.

In aceasta perioada, echipa Romaniei va juca in urmatoarele competitii: Liga Natiunilor ( iunie – septembrie 2022 – 6 Partide), preliminariile Campionatului European 2024 (martie – noiembrie 2023 – 10 meciuri) si barajul Campionatului European (24 martie 2024, Campionatul European se va juca in Germania), Liga Natiunilor (septembrie-noiembrie 2024 – 6 partide), preliminariile Campionatului Mondial 2026 (martie- noiembrie 2025 – 10 partide + barajul 26 martie 2026), Campionatul Mondial 2026 se va juca in Mexic, Canada si SUA, anunta gsp.ro.

Cele 2 posturi vor transmite un total de 30 de partide ale Echipei Nationale. Aceste meciuri nu se vor vedea in acelasi timp pe aceste posturi cum se intampla acum cu meciurile din Liga 1 (acestea din urma fiind disponibile simultan pe Digi Sport si Look Sport). Antena 1 si Prima TV isi vor imparti meciurile (de exemplu, Antena 1 transmite meciul tur al unei partide si Prima TV transmite returul).

Antena 1 nu a mai transmis de foarte mult timp un meci de fotbal al Echipei Nationale (din 2013), in timp ce Prima TV, de cand a fost cumparata de Clever Media (1 an si jumatate) a transmis meciurile amicale ale Romaniei U23 dar si meciurile echipei FCSB de acasa din preliminariile Europa League.

Pro TV va mai transmite doar 7 meciuri ale Echipei Nationale. Dupa aceste 7 meciuri ale Echipei Nationale, posturile Pro TV si Pro X vor ramane fara competitii fotbalistice importante de transmis.

Echipa Nationala de Fotbal se va vedea la Antena 1 si Prima TV

Urmatorul eveniment important al Echipei Nationale de fotbal este Jocurile Olimpice de la Tokio unde Romania U23 va juca cel putin 3 meciuri. Partidele de la Jocurile Olimpice vor fi transmise de TVR. Tot TVR va transmite si Campionatul Mondial 2024 ce se va desfasura in Qatar in perioada 21 noiembrie – 18 decembrie 2022.

Din cate se pare, in urmatoarea perioada cele mai importante competitii de fotbal se vor vedea pe urmatoarele televiziuni: Digi Sport, Look Sport, TVR, Antena 1 si Prima TV.

Grupul Intact Media a mai avut in trecut un parteneriat cu Digi in care au cumparat drepturile TV pentru Liga 1. Posturile Prima TV si Antena 1 sunt televiziuni generaliste si sunt in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, dth si iptv din tara noastra.  Posturile Intact Media lipsesc din grila operatorului dth Free Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII