Eurosport va difuza golf – circuitul PGA – din 2021
Eurosport, program detinut de Discovery Network, a semnat un contract de colaborare cu PGA Tour valabil 12 ani, anunta Eurosport pe site-ul oficial. Acest contract a fost semnat in 2018 intre Discovery si PGA Tour.

Din 2021, Eurosport va aduce in Europa PGA Tour, cel mai valoros circuit de golf. Acest circuit se va vedea 43 de saptamani pe an in direct la Eurosport. Postul european de sport va oferi fanilor 16 ore pe saptamana de golf in direct, incepand din ianuarie 2021, in zilele de joi, vineri, sambata si duminica.

Comentariul turneelor va fi in limba romana si vor fi invitati specialisti din acest sport. In 2021 vor fi transmise urmatoarele competitii: The Player Championship, Farmers  Insurance Open, Arnold Palmer Invitational, dar si FedExCup Playoffs incepand din luna august.

PGA Tour are un serviciu de streaming sub sloganul Casa Digitala a Golfului si ofera continut de golf la cerere persoanelor interesate din intreaga lume. Cel mai cunoscut jucator de golf este Tiger Woods.

Golf TV, un alt post detinut de Discovery ofera turnee de golf dar si emisiuni din domeniu, printre emisiunile transmise pe Golf TV putem mentiona: Jocurile mele: Tiger Woods (emisiune prezentata de jucatorul de golf Tiger Woods).

Eurosport se receptioneaza in tari precum: Cehia, Grecia, Turcia, Danemarca, Italia, Romania, Ungaria si multe alte tari. Golful este un sport aproape nou pentru Europa si mai putin cunoscut de publicul larg din Europa. Este practicat mai mult in SUA iar golful se joaca individual sau pe echipe. Echipele sunt compuse din maxim 4 jucatori. Terenul de golf poate avea o distanta de 10 km (sau mai mare), aceasta distanta este parcursa de jucatori  in 2 moduri: pe jos sau cu o masinuta speciala numita buggy.

Eurosport va difuza golf – circuitul PGA – din 2021

In general, terenul de golf are 9-18 gauri. Fiecare gaura este marcata cu un steag. Pentru a juca golf ai nevoie de mingi sferice albe si crose de golf numite si clubs. Crosele pot fi scurte sau lungi, si pot fi din lemn, metal sau fibra de carbon. Suportul Tee se infige usor in pamant si are rolul de a sustine mingea. Un jucator de golf poate avea pana la 14 crose de diferite marimi. Jucatorii isi pot cara singuri crosele pe tot parcursul traseului sau pot fi insotiti de caddies, persoane care transporta crosele jucatorilor.

Posturile Eurosport 1 si Eurosport 2 sunt prezente in grilele de baza ale operatorilor de cablu, DTH si IPTV din Romania, cu exceptia operatorului Telekom.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.