Ezel si sezonul 2 Dragoste Infinita pe TDC
Postul de televiziune TDC (Timeless Dizi Channel) anunta ca din 5 iulie va difuza sezonul 2 al serialului Dragoste Infinita (Kara Sevda). Serialul va fi difuzat in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 20:10 iar sambata de la ora 17:00 vor fi difuzate in maraton toate episoadele din timpul saptamanii.

In serialul Kara Sevda rolurile principale sunt interpretate de Burak Ozcivit (Kemal) si Neslihan Atagul (Nihan).
Povestea serialului, pe scurt: Kemal si Nihan se indragostesc, cu toate ca ei provin din 2 lumi diferite. Kemal ese un student la facultatea de inginerie miniera si are o familie formata din 5 membrii: parintii si 3 copii. Nihan vine dintr-o lume bogata. Cei 2 tineri trec prin diferite incercari si reusesc sa ramana uniti pana cand Kemal este nevoit sa plece din Istanbul si sa lucreze intr-o mina.
Serialul Dragoste Infinita a fost realizat intre anii 2015-2017 si a fost difuzat in trecut si de postul de televiziune Kanal D Romania.

Un alt serial turcesc ce va fi difuzat de Dizi TV (TDC) este Ezel. Acest serial va incepe la Dizi TV tot din 5 iulie. Ezel va fi difuzat de luni pana vineri de la ora 20:50 iar sambata de la ora 19:40 vor fi redifuzate toate episoadele din cursul saptamanii curente.

Serialul Ezel are 2 sezoane si un total de 71 de episoade. Este un serial produs in 2009 si difuzat in Turcia de postul ATV iar la noi a fost difuzat de postul Kanal D in 2010. Este o adaptare dupa Contele de Monte Cristo. Personajele principale a acestui serial sunt interpretate de actorii: Kenan Imirzalioglu (Omer), Cansu Dere (Eysan) si Yigit Ozsener (Cengiz).

Ezel si sezonul 2 Dragoste Infinita pe TDC

Povestea serialului Ezel, pe scurt: Omer se intoarce in Istanbul din armata cu dorinta de a se casatori cu logodnica sa Eysan. Insa, Eysan si cel mai bun prieten al lui Omer, Cengiz, ii intind o cursa acuzandu-l pe Omer de o crima pe care el nu a comis-o. Dupa un timp, Omer scapa din puscarie si sub o alta identitate doreste sa se intoarca in Istanbul pentru a se razbuna pe fosta sa logodnica si pe asa zisul prieten al sau. Acum, Omer se numeste Ezel.

Postul de televiziune Pro TV a produs serialul Vlad dupa acest serial turcesc Ezel.
TDC apartine de SPI si este un post ce difuzeaza filme si seriale turcesti. Pana in octombrie, 2020 Dizi s-a numit TDC. Dizi TV se receptioneaza in tara noastra la operatorii: Focus Sat,  Vodafone, Telekom si Nextgen. Vom vedea daca, dupa ce Orange va finaliza tranzactia privind preloarea Telekomului, acest post va intra si in grila operatorului Orange sau nu. Orange va prelua si abonatii companiei Nextgen.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

    • Vom anunta cand/daca va fi cazul. Eu cred ca pana nu se va finaliza tranzactia Orange Telekom cei de la SPI nu vor cauta variante. Dupa cand vor vedea ca le scad veniturile vor fi mai permisivi.

  1. Sunt curios de un lucru : Varianta HD este doar la Telekom . După preluarea de către Orange , oare va intra HD la Voda și Focus , vor negocia cu Orange să intre la ei (de precizat că Orange are relații bune cu cei de la SPI) sau vor închide varianta HD?