Femeie in infruntarea destinului va fi redifuzat de Happy Channel
Grila postului Happy Channel va suferi o noua modificare, dupa ce din 2 noiembrie postul difuzeaza in zilele de luni, marti si miercuri serialul Juramantul si filme in zilele de joi, vineri, sambata si duminica, modificari anuntate pe media-max.ro.

Din 16 noiembrie serialul brazilian Orfanii unei natiuni va fi difuzat de la ora 23:00, de luni pana vineri, cu o ora mai tarziu (acum este difuzat la ora 22:00). La ora 22:00 va fi redifuzat serialul turcesc Femeie in infruntarea destinului (Kadin – 2017), urmand sa fie difuzat tot de luni pana vineri de la ora 22:00. Acest serial a mai fost difuzat de Happy Channel in trecut.

Numele original al serialului Femeie in infruntrarea destinului este Kadan, iar serialul urmareste viata lui Bahar si a familiei sale care vor trece prin diferite situatii de viata. Acest serial a fost foarte apreciat si premiat, in 2017 a castigat multe premii la festivalul Tokyo Drama Awards, premiul pentru cea mai buna actrita acordat actritei Özge Özpirinçci si un premiu pentru cei 2 copii Kubra Suzgun si Ali Semi Sefil.

Femeie in infruntarea destinului va fi redifuzat de Happy Channel

In 2018 serialul Femeie in infruntarea destinului a castigat premiul la categoria Cea mai buna drama internaionala, tot la Tokyo Festival. Kadan este o drama difuzata si distribuita de postul Fox TV Turcia. Rolul principal este jucat de actrita Özge Özpirinçci (Bahar Çesmeli).

Cate episoade are serialul Femeie in infruntarea destinului?
Acest serial a fost produs in 2017, are 3 sezoane si in total 81 de episoade.

In serial joaca si alti actori precum Caner Cindoruk (Ember – 2016, içerdekiler – 2018, Hanimin çiftligi – 2009), Seray Kaya, Bennu Yildirimlar (Povesti de familie – 2006), Kubra Suzgun (Intrusul – 2016, Cingoz Recai – 2017).

Happy Channel se adreseaza publicului feminin difuzand in principal seriale mexicane si seriale turcesti. Happy Channel face parte din trustul media Intact, alaturi de posturile Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Antena International, Zu TV si posturile de radio Zu FM si Romantic FM.

Update 26.02.2021: Finalul serialului Femeie in infruntarea destinului va fi difuzat astazi de Happy Channel;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU