O parte din mine / Vremea despartirii – seriale Dizi
In luna decembrie, postul Dizi va difuza 2 seriale de exceptie. Kaderimin Yazildigi Gun / O parte din mine (2015) va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 17:40. Serialul a mai fost difuzat de Kanal D Romania in 2016 sub numele de Ziua in care mi s-a scris destinul.

O familie instarita asteapta ca fiul lor sa le aduca pe lume primul nepot insa tanarul cuplu afla ca nu pot avea copii. Cuplul este format din Defne Yorukhan (Begum Kutuk) si Kahraman Yourukhan (Ozcan Deniz). Kahraman apeleaza la o mama surogat pe nume Elif (Hatice Sendil), o tanara care are probleme cu bani si este din patura sociala de mijloc.

Daca prima data Elif este de acord sa le dea copilul pentru o suma de bani, cu timpul isi schimba parerea si vrea sa pastreze copilul pentru ea si va face tot ce poate in acest sens. Daca asta nu ar fi o mare problema pentru tanarul cuplu, lucrurile se complica dramatic pentru tanara Defne. Intre Kahraman si Elif se va naste o dragoste nebuneasca.

Pe actorul Ozcan Deniz telespectatorii din Romania l-au mai vazut in serialul Mireasa din Istanbul difuzat in trecut de Kanal D. Hatice Sendil a mai jucat in serialul Dila Hanim difuzat de Kanal D. Serialul O parte din mine are 148 de episoade, pe IMDb a primit nota 4,8.

O parte din mine / Vremea despartirii – seriale Dizi

Goc Zamani / Vremea despartirii (2016) va incepe pe Dizi din 13 decembrie, de luni pana vineri, de la ora 22. Serialul spune povestea unei femei si a copiilor sai care sunt fortati sa plece din orasul natal. Cennet (Vahide Percin) este o femeie puternica, devotata copiilor sai, face orice pentru copii si chiar daca da de greu, ea incearca sa le ofere copiilor o viata cat mai buna.

Linistea lui Cennet si a copiilor sai se schimba atunci cand fata cea mare este promisa pentru maritis celui mai bogat om din sat. Pentru ca Cennet nu este de acord cu acest obicei stravechi, ea fuge cu copiii din satul natal.

Vremea despartirii este un serial plin de rasturnari de situatie ce va tine telespectatorii in fata televizorului cu sufletul la gura. Serialul are 42 de episoade, pe IMDb a obtinut nota 4,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII