Focus Sat TV difuzeaza miniseria Ultimele pantere
Ultimele pantere (The last panthers – 2016) este o miniserie de actiune ce va fi difuzata in curand pe Focus Sat TV.

Miniseria este o colaborare franco-britanica creata de Jack Thorne (Wonder – 2017, The Aeronauts – 2019, How I Live Now – 2013) si regizata de Johan Renck. Regizorul este cunoscut pentru productii de succes precum Breaking Bad (2008), The Walking Dead (2010), Chernobyl (2019), Bloodline (2015) sau Vikingii (2013). Johan Renck a castigat doua premii Primetime Emmy cu miniseria Chernobyl.

Seria incepe cu un furt de diamante desfasurat in Franta in timpul caruia o fetita este ucisa, tragedie care declanseaza o vanatoare si un sir de evenimente.
Naomi este o agenta de asigurari independenta si primeste sarcina din partea sefului sau, Tom, de a recupera diamante furate, indiferent ce necesita acest lucru.

In peisaj intra si politistul Khalil iar investigatia ii duce de-a lungul Europei, acolo unde evenimentele sunt controlate din umbra de interlopi si personaje corupte.

Povestea miniseriei Ultimele pantere este inspirata de hotii de bijuterii din Balcani, Panterele roz si arata o lume complexa, aceea a crimei organizate transfrontaliere din Europa.

Focus Sat TV difuzeaza miniseria Ultimele pantere

In aceasta productie vom vedea actorii Samantha Morton (Minority Report – 2002, Synecdoche, New York – 2008), Tahar Rahim (The Mauritanian – 2021, A Prophet – 2009), Goran Bogdan (a interpretat rolul lui Yuri Gurka in sezonul 3 al serialului de succes Fargo), John Hurt (nominalizat la doua premii Oscar cu The Elephant Man si Midnight Express), Nikola Djuricko (In the Land of Blood and Honey – 2011), Natasha O’Keeffe (Peaky Blinders – 2013, Sherlock – 2010) si altii.

Ultimele pantere are 6 episoade ce au fost lansate intre 2015 si 2016. Pe IMDb a obtinut nota 6.7 din aproximativ 2.300 de recenzii si a fost nominalizat pentru un premiu BAFTA la categoria cel mai bun serial de drama in 2017.

Miniseria a fost filmata in Belgrad, Londra, Marseille si Muntenegru. Focus Sat TV va difuza Ultimele pantere din 6 iunie, in fiecare luni si joi, de la ora 21:30. Productia va fi disponibila si pe platforma online Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.