Functii noi Instagram, Google si YouTube
Instagram a anuntat recent extinderea live-urile de la o ora la 4 ore, aceasta schimbare se adreseaza tuturor utilizatorilor de instagram, oamenilor simpli dar si artistilor, firmelor sau profesorilor care utilizeaza Instagram Live.

Instagram Live se aliniaza Facebook, acestia din urma ofereau deja fluxuri live tot de 4 ore neintrerupt daca live-urile sunt facute cu dispozitive mobile, insa daca live-urile sunt facute de pe un computer atunci fluxul se extinde la 8 ore neintrerupt.

Pentru a profita de aceasta noua optiune, contul celui care face live-urile trebuie sa nu fi avut in trecut continut care nu respecta regulile si politicile in ceea ce priveste propietatea intelectuala.

Functii noi Instagram, Google si YouTube
O alta noutate pe care o va aduce Instagram este optiunea de arhivare a fluxului live facut de utilizator. Fluxurile live ale utilizatorilor vor fi pastrate maxim 30 de zile, dupa acest termen clipurile video vor disparea definitiv. Acum postarile live se sunt pastrate intr-o arhiva privata si publicata in IGTV.

De la inceputul lunii octombrie Instagram deruleaza insigne in Instagram Live unui grup de peste 50.000 de utilizatori care vor testa aceasta functie, insignele se vor putea achizitiona la pretul de 0,99, 1,99 sau 4,99 dolari. Prin aceste insigne creatorii live se fac remarcati.

Setare generala calitate video YouTube
YouTube ofera acum posibilitatea sa setam calitatea imaginii dupa cum dorim fara sa setam manual fiecare videoclip in parte. Daca setam un videoclip in format HD atunci toate videoclipurile pe care le vom urmari vor fi HD. Iata cum putem seta calitatea imaginii pe Youtube:
Alegem Advanced de unde se schimba rezolutia imaginii, acolo avem variantele: Auto, Higher Picture Quality, Data Saver; daca bifam Auto atunci imaginea va fi data in functie de dispozitiv si calitatea conexiunii de internet.

Functie noua Hum to search by Google

Hum to search este o noua functie pusa la dispozitie de motorul de cautare Google. Putem folosi aceasta functie pentru cautarea unei piese daca nu avem informatii despre melodia dorita (numele piesei, numele artistului, versurile, etc). Gasim aceasta functie in widget-ul Google pentru search bar, apasam pe microfon si spunem What’s the song, dupa care putem incepe sa fredonam melodia dorita.

Problema deblocare faciala iPhone cu masca pe fata

O vulnerabilitate a telefoanelor iPhone a fost descoperita, folosind FaceID putem debloca telefonul cu masca de protectie pe fata. Daca doriti sa deblocati telefonul dvs cu masca pe fata atunci nu trebuie decat sa faceti o inregistrare a fetei  cu masca pusa partial pe fata.  Cei de la Apple cunosc aceasta problema insa nu au venit cu un raspuns concret pana in acest moment.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII