Grila digitala Digi: Antena 3 Pitesti inlocuieste Antena 3 SD in Arges
Operatorul de cablu RCS & RDS a introdus in grila digitala inca un post regional, este vorba de Antena 3 Pitesti. Antena 3 Pitesti se receptioneaza doar in Pitesti si in zonele limitrofe: Curtea de Arges, Mioveni, Stefanesti, Campulung Muscel dar si in alte judete precum Olt, Valcea sau Dambovita.

Antena 3 Pitesti a inlocuit versiunea SD a postului Antena 3 Bucuresti SD. Televiziunea locala se receptioneaza pe decodoarele Digi SD si HD pe pozitia 15. Postul de televiziune Antena 3 Pitesti este primul post local sau regional care se receptioneaza in grila digitala a operatorului Digi in judetul Arges.

In Arges se receptioneaza in sistem analog urmatoarele posturi TV: Arges TV, Curier TV, Muscel TV, Super TV si Antena 3 Pitesti.

Antena 1 Pitesti a inceput emisia pe 26 martie 1996, avand in grila sa de programe emisiuni informative locale dar si emisiuni culturale, emisiuni de tip talk-show, emisiuni politice, sportive si altele.

Anterior, Antena 1 Pitesti inlocuia postul Antena 1 Bucuresti 4-5 ore pe zi. Din 2019, Grupul Intact Media a hotarat sa redenumeasca posturile locale ale Antenei 1 in posturi locale ale postului de stiri Antena 3. Astfel, statia locala Antena 1 Pitesti a devenit Antena 3 Pitesti.

Grila digitala Digi: Antena 3 Pitesti inlocuieste Antena 3 SD in Arges
Iata cateva emisiuni ce se pot urmari pe Antena 3 Pitesti:

 • Cafeaua cu Piper, realizata de Dana Popescu, se difuzeaza in fiecare dimineata de la ora 7, de luni pana vineri
 • Arena Politica, emisiune realizata de Claudiu Dita, se difuzeaza in fiecare zi de joi, de la ora 15
 • Subiect de Presa, emisiune realizata de Cristina Muntean, se difuzeaza in fiecare zi de vineri
 • Draga Personaj Principal, in fiecare duminica de la ora 10, emisiune realizata de Denisa Popescu
 • Editie Speciala, realizata de Simona Pomazan
 • Administratia la zi, emisiune realizata de Simona Pomazan, se difuzeaza in fiecare marti de la ora 15
 • Generatii – emisiune realizata de Cristina Sima, difuzata in fiecare sambata
 • Publik – emisiunea se difuzeaza in zilele de sambata si duminica de la ora 12 si este realizata de Simona Pomazan
 • Repriza de Sport, in fiecare luni la ora 15
 • Stiri locale, in fiecare zi de luni pana vineri la ora 15:45
 • 7 Zile in Arges – emisiune de retrospectiva ale evenimentelor petrecute in judetul Arges.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

 1. O mare prostie dtpdv. Este că aberația aia din urmă cu câțiva ani cu PROTvurile regionale în varianta SD. In loc sa se scoată SDurile retransmise în analogic, ei baga posturi din analogic și în digital. Unde nu-i cap, vai de picioare. Dacă posturile alea regionale ar transmite toată ziua emisiuni proprii cum au RTL și Pro7 studiourile pe regiuni înțeleg, dar ai câteva ore pe zi și vor prioritare. Când aveam protv galați în SD pe digital, aveau câteva știri pe zi, băgau reclame regionale cand îți era lumea mai draga peste emisiunile începute de la București și… alte prostii dinastea

  • Dsf sunt cerintele CNA . Digi se supune regulilor, au pierdut in instanta. Teoretic sunt obligati sa introduca 2 canale regionale si 2 locale . Acolo unde sunt posturi locale si regionale.

   • Păi, în Brăila ce posturi regionale și locale ar baga in digital dacă în afara de protv galați desfiintat și tv galați braila altele nu cred ca mai sunt, analogicul nu-l mai văd cu anii, am decodor de la ei conectat direct prin HDMI