Happy Channel HD si Food Network HD disponibile la Akta

Happy Channel HD si Food Network HD disponibile la Akta de astazi in grila de programe digitala, in schimb ce grila de programe analogica a fost modificata, cateva posturii fiind inlocuite cu altele dupa cum vom detalia mai jos.

Happy Channel HD (pozitia 115) si Food Network HD (pozitia 150) au fost introduse in grila de programe Akta, Profit.ro fiind mutat de pe pozitia 150 pe pozitia 106. De asemenea, in unele zone au fost facute urmatoarele modificari in grila de programe analogica:

 • Diva iese din grila si este inlocuit cu FilmBox;
 • Paprika TV iese si este inlocuit cu Food Network;
 • Viasat Nature iese si este inlocuit cu Arcadia World;
 • Viasat History iese si este inlocuit cu Medika TV;

Happy Channel HD si Food Network HD disponibile la Akta

 • Viasat Explorer iese si este inlocuit de Look Sport;
 • Auto Motor Sport iese din grila fiind inlocuit cu Fishing & Hunting;
 • Film Cafe iese fiind inlocuit cu Travel Channel;

Asadar, avem 2 posturi noi HD in grila digitala si cateva modificari pe analogic. Reamintim ca programele AMC, Outdoor Channel, Diva, Extreme Sports Channel, Auto Motor Sport, Viasat Nature/History HD, Film Cafe, JimJam, CBS Reality si TV Paprika au iesit din grila de programe digitala. Au intrat in aceeasi perioada Nicktoons, Food Network si TVR Timisoara.

Numarul posturilor eliminate din grila de programe digitala este considerabil mai mare decat numarul posturilor introduse, au iesit 10 posturi si au fost introduse ulterior 5 alte programe TV.

Avand in vedere numarul mare de posturi eliminate, abonatii Akta asteapta sa fie introduse si alte canale curand in grila. Momentan nu exista informatii ca ar urma sa fie introduse si alte posturi la Akta insa pe masura ce vor interveni modificari vom actualiza acest articol sau vom publica unul nou.

Eliminarile recente de programe au nemultumit abonatii Akta precum reiese din comentariile lasate de clienti aici, in special in ceea ce priveste scoaterea din grila a posturilor AMC si JimJam.

Voi ce parere aveti despre modificarile recente aplicate grilei de programe Akta? Lasati un comentariu mai jos.

Update 10.01.2020: In unele zone, in grila analogica Bollywood Classic a inlocuit Comedy Central;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

 1. Stati sa vedeti ce dezastru e in analogu UPC. Au scos toate discoveroasele. Au bagat muzici. Au scos AMC si au bagat filme indiene. Am 49 posturi in contract si primesc 45. Nici un distribuitor nu e mai bun ca altul.

  • Parerea mea este ca pentru a alege operatorul cel mai bun pentru noi (bineinteles, in zonele in care avem optiuni) trebuie sa ne gandim ce posturi TV dorim adaugand pretul pachetului dorit. Toti operatorii au plusuri si minusuri, eu unul sunt multumit de operatorul la care sunt abonat, chiar daca nu sunt alte variante in zona mea.
   In plus, in grila analogica nu mai investesc multi operatori, trecerea la digital este destul de usor de realizat si fara costuri mari, motiv pentru care va recomand pentru a evita si mai multe nemultumiri in viitor.

 2. cind semnezi un contract cu akta semnezi pentru o grila de programe pe care leau grupat ei -bune si proaste ,nu scoti programe pe care eu am optat sa le platesc si imi bagi ce vrea muschi tai ,asta inseamna ca nu ai nevoie de banii meii,imii pare rau dar nu asa se fac afacerile serioase cu banii clientilor

  • Mai cititi contractul o data si o sa vedeti ca acolo scrie ca pot modifica grila atata timp cat respecta nr minim de posturi tv din pachetul dvs. Sa spunem ca in pachetul dvs este scris 43 de posturi. Ei pot scoate orice post din acele 43 de posturi atata timp cat il înlocuiesc. Au scos Paprika au bagat Food tv. Pe scurt sunt acoperiti.