In grila UPC vor intra programele MTV Europe, Nicktoons si Timeless Drama Channel

In grila UPC vor intra in luna aprilie programele MTV Europe, Nicktoons si Timeless Drama Channel. In plus, exista posibilitatea sa intre si programul Travel Mix HD insa pentru acesta din urma nu avem momentan un termen estimativ.

Modificarile de grila are urma sa fie efectuate in luna aprilie. De asemenea, in continuare se asteapta introducerea programului Cinethronix in grila UPC, conform site-ului Cinethronix ar urma sa intre pe pozitia 319.

Vom vedea daca odata cu introducerea posturilor MTV Europe, Nicktoons si Timeless Drama Channel va intra si programul Cinethronix.

Programul Timeless Drama Channel ar urma sa fie introdus in pachetul Play Maxim sau in extraoptiunea Filmbox, vom vedea concret la momentul introducerii postului TDC in grila UPC. MTV Europe si Nicktoons vor intra in pachetul Play Familia.

In grila UPC vor intra programele MTV Europe, Nicktoons si Timeless Drama Channel

Ultimele modificari de grila facute in reteaua UPC au fost introducerea posturilor Bucuresti TV si Orizont TV la sfarsitul lunii februarie. Pe masura ce vom avea informatii suplimentare privind introducerea posturilor MTV Europe, Nicktoons si Timeless Drama Channel in grila UPC, pozitii, frecvente si zonele in care vor intra, vom actualiza acest articol.

MTV Europe ar urma sa intre in grila UPC la aproximativ o luna de la incetarea emisiei programului MTV Romania. Nicktoons este un program intrat foarte recent in Romania iar Timeless Drama Channel este un canal TV international lansat in luna octombrie 2018 fiind dedicat filmelor si serialelor turcesti. Programul Timeless Drama Channel este detinut de catre SPI International / Filmbox.

Travel Mix HD este asteptat sa fie introdus atat in grila UPC in viitorul apropiat cat si in grila RCS – RDS (Digi). Voi ce parere aveti despre programele MTV Europe, Nicktoons si Timeless Drama Channel care vor urma sa fie introduse in grila de programe UPC?

Update 01.04.2019: In grila UPC au intrat programele MTV Europe (pozitia 601), Nicktoons (pozitia 511), Cinethronix (pozitia 319);
Update 11.06.2019: In grila UPC au intrat programele Timeless Drama Channel (TDC) pe pozitia 110 si AXN HD pe pozitia 113, frecventa 298; Multumiri lui Georgian si Bebe pentru informatii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

32 COMENTARII

 1. Buna ziua
  Imi plac serialele tuecesti de pe postul TDC dar de 3 zile nuciun episod nu e tradus. Ca sa vad? Adica vad , aud dar nu citesc ca nu am ce, Ce facem, ne uitam ca curca-n lemne???
  Cu respect Antoaneta M , Ploiesti

  • Banuiesc ca aveti receptor nu? Aceasta problema este de la upc. Daca aveti tv cu DVBC va recomand sa urmariti acest post cu tv-ul fara receptor pentru ca asa aveti subtitrare, sau sa luati CAM daca tv-ul dvs are CI+

  • Motivul pentru care ti-am dat ban pentru o perioada a fost pentru ca postai comentarii irelevante, repetate si fara sens.
   Daca vei continua, iti voi bloca din nou accesul.
   Multumesc pentru intelegere.

 2. A intrat TDC pe pozitia 110 si axn hd pe 113. Domnule Ionut sper ca acum sunteti multumit, si sper ca acum aveti mai multa incredere in tot ce se scrie pe acest sait, pentru ca mai devreme sau mai tarziu se cam adevereste ce se anunta aici. O zi buna.

 3. La UPC au intrat programele Cinethronix pe pozitia 319, Nicktoons pe pozitia 511, si MTV Europa pe pozitia 601, si mai trebuie să intre si TDC HD pe pozitia 118
  Îi multumim lui Bebe pentru informatii

 4. Mare fis. Un canal de desene animate, unul de muzica (erau destule) și 6nul de filme turcești. Sa vedem ce scoate. Poate inestimabilului operator spune de ce funcționează defectuos sau nu funcționează deloc programele regionale în sud vest. N SAT nu are sonor de o luna iar TV Sud s-a întrerupt de vreo 3 zile.