Inapoi in trecut – serie documentara History Channel
In acest articol vom detalia cele mai interesante documentare difuzate de postul History Channel in luna mai.

Vanatorii de epave – 2 mai, in fiecare luni, de la ora 21. Aceasta miniserie de documentare este prezentata de jurnalistul Ross Kemp care isi va indeplini un vis, acela de a se scufunda si de a cerceta epave scufundate, ramase pe fundul oceanelor. Ross urmeaza un curs de pregatire pentru scufundari sub indrumarea lui Neil Brock.

In expeditia sa acvatica, Ross va fi ajutat de doi scafrandii cu experienta, Emily Turton si Mallory Haas. Cei trei vor explora epavele spectaculoase din largul coastei Marii Britanii. Acolo sunt scufundate epave din Al Doilea Razboi Mondial. Pe langa imaginile interesante filmate sub apa, Ross va oferi telespectatorilor si povesti despre aceste epave.

Serialul documentar Vanatorii de epave are 4 episoade, fiecare episod are durata medie de o ora.

Cele mai mari mistere ale istoriei – sezonul 3 – 8 mai, de la ora 21, in fiecare duminica. Acest serial documentar este prezentat de actorul Laurence Fishburne.

Dupa cum spune si titlul seriei documentare, telespectatorii vor afla detalii interesante despre cateva mistere istorice, printre care putem mentiona: cat de adevarata este povestea Sfantului Gral? (una dintre cele mai interesante relicve religioase), unde se afla camera de chihlimbar? sau cine este Jack Spintecatorul? La aceste intrebari ne vor raspunde experti si analisti istorici care analizeaza si studiaza enigme istorice.

Sezonul 3 al serialului documentar Cele mai mari mistere ale istoriei are 12 episoade, fiecare episod are durata medie de o ora.

Inapoi in trecut – serie documentara History Channel

Inapoi in trecut – din 12 mai, in fiecare joi, de la ora 21. Aceasta serie documentara marca History Channel este prezentata de Theo Wilson. Serialul Inapoi in trecut ne intoarce in timp si analizeaza cele mai importante momente ale istoriei, cu ajutorul materialelor de arhiva, marturii ale expertilor sau se vor face reconstituiri cu ajutorul calculatorului.

Iata cateva evenimente istorice  analizate in acest serial: asasinarea presedintelui Abraham Lincoln, prabusirea dirijabilului german Hindenburg si alte evenimente istorice. Serialul documentar Inapoi in trecut are 10 episoade, fiecare episod are durata de 30 de minute.

Constuctiile care au schimbat lumea – 30 mai, de la ora 21, in fiecare luni.  Aceasta serie documentara prezinta povestile din spatele celor mai spectaculoase constructii. Iata care sunt constructiile despre care se va vorbi in aceasta serie: podul Golden Gate, canalul Panama, calea ferata transcontinentala si alte constructii.

Serialul documentar Constructiile care au schimbat lumea are 8 episoade, fiecare episod are durata de o ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.