Nehir / Baraj – serial nou Kanal D
Kanal D va difuza in curand un nou serial turcesc numit Nehir (Baraj – 2020), in acest articol vom publica toate informatiile pe care le avem despre aceasta noua productie.

Asa cum am mentionat inca din luna aprilie, Baraj este unul dintre noile seriale achizitionate de posturile de televiziune din Romania. Un alt serial achizitionat in aceeasi perioada este Flacarile Destinului insa acesta va fi difuzat de Happy Channel.

Serialul Nehir este un remake al filmului Baraj din 1977 cu Türkan Soray

Rezumat serial Nehir
Nehir este o tanara frumoasa care profita de frumusetea sa pentru a obtine beneficii din partea barbatilor. Inca de cand a fost abandonata de partinti si fortata sa supravietuiasca pe strazi, ea a locuit impreuna cu mentora sa, Zerrin.

Zerrin si Nehir devin partenere de afaceri si lucreaza impreuna sa pacaleasca barbati tineri. In timp ce Nehir seduce un barbat bogat si il face sa se indragosteasca de el, Zerrin joaca rolul de mama a lui Nehir. Barbatul care se indragosteste de Nehir se asteapta sa se casatoreasca impreuna cu aceasta insa Nehir si Zerrin se fac disparute dupa ce pun mana pe cadourile de nunta si pe cardurile de credit ale acestuia.

Nehir devine satula de viata ei si de nevoia de a-si schimba mereu numele, considerand ca nu poate nici macar sa sa aiba propria identitate. Ea incepe sa se regaseasca si devine fericita atunci cand vorbeste cu Nazim, pe care l-a intalnit pe un forum de discutii online. Desi nu l-a intalnit niciodata pe acesta si nu stie nici macar cum arata, ea se simte confortabil cand vorbeste cu Nazim.

Nazim este un sef de santier de varsta a doua si are o cicatrice pe fata, motiv pentru care are dificultati sa vorbeasca fata in fata cu femeile, motiv pentru care se simte bine comunice cu Nehir la distanta.

Nehir / Baraj – serial nou Kanal D
Premiera serialului Nehir va fi difuzata de Kanal D pe 26 iulie 2021, de la ora 20:00, inlocuind un alt serial turcesc si anume Hercai, urmand sa se vada de luni pana vineri.
Pe IMDB, serialul a obtinut nota 5.4 din 218 recenzii.

Cate episoade are serialul Nehir / Baraj?
Aceasta productie are 39 de episoade lansate de anul trecut pana in prezent. Ultimul episod al serialului a fost difuzat in Turcia pe 11 mai 2021.

Rolul principal este interpretat de Biran Damla Yilmaz (The Miracle 2: Love – 2019, The Class 4 – 2015). In serial vedem si alti actori precum Feyyaz Duman (Içerde – 2016), Sumru Yavrucuk (Are we OK? – 2013, Yabanci damat – 2004), Burak Yörük (20 Dakika – 2013) si altii.

Update 18.08.2021: Serialul Nehir va fi difuzat doar lunea si martea de la ora 20:00, fiind inlocuit din 25 august miercurea, joia si vinerea de Doctorul Minune;

Update 27.08.2021: Din 30 august, Nehir va fi difuzat doar lunea de la ora 22:30, dupa serialul turcesc Doctorul Minune;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII