Intalnire cu Joe Black / Frumusica – Pro Cinema
In luna noiembrie, postul de televiziune Pro Cinema va difuza in serile de sambata filme romantice. In acest material vom detalia aceste filme, ce vor fi difuzate de la ora 20:30.

Ghost / Fantoma mea iubita (1990) – 5 noiembrie, ora 20:30. Filmul Fantoma mea iubita probabil ca ocupa si acum numarul 1 la categoria filme romantice. Sam Wheat (Patrick Swayze) si Molly Jensen (Demi Moore) formeaza un cuplu fericit. El este bancher, ea este artista. Fericirea lor este oprita brusc cand Sam este ucis de partenerul sau de afaceri pentru ca acesta i-a descoperit nereguli intr-un contract.

Inainte sa fie ucis, Sam ascunde in apartamentul conjugal un stick cu dovezile neregulilor facute de partenerul sau de afaceri. Dupa ce il ucide pe Sam, el pleaca in cautarea stick-ului cu dovezi pentru a-l distruge. Sufletul lui Sam este nelinistit si vrea sa ii spuna iubitei sale despre stick si despre faptul ca partenerul sau il cauta, insa nu stie cum sa faca sa comunice cu ea.

Sam va comunica cu Oda Mae Brown (Whoopi Golberg, castigatoare de premiu Oscar cu acest rol), un medium, pentru a o apara pe Molly sa nu fie ucisa si pentru a-l baga pe partenerul sau de afaceri in inchisoare pentru crima si coruptie.
Filmul Fantoma mea iubita are durata de doua ore si 7 minute. Pe IMDb a primit nota 7,1.

Pretty Woman / Frumusica (1990) – 12 noiembrie, de la ora 20:30. Filmul Frumusica spune povestea de dragoste dintre un om bogat si o femeie de moravuri usoare. Edward Lewis (Richard Gere) este un om realizat din toate punctele de vedere, este bogat, aratos, insa nu are noroc in dragoste.

Intr-o zi, Edward si avocatul sau vor sa preia o afacere, actualul patron al companiei ce va fi preluate il invita pe acesta la masa. Conditia acestuia este ca Edward sa vina insotit de partenera sa, altfel afacerea nu se va incheia. Intamplator, Edward o va intalni pe Vivian Ward (Julia Roberts) care este o escorta ce nu cunoaste bunele maniere. Edward se indragosteste pe loc de Vivian si decide sa il insoteasca la intalnirea de afaceri.

Edward are foarte putin timp la dispozitie sa o invete pe Vivian bunele maniere.
Filmul Frumusica are durata de o ora  si 59 de minute ia  pe IMDb a primit nota 7,1.

Meet Joe Black / Intalnire cu Joe Black (1998) – 19 noiembrie, de la ora 20:30. Un inger al mortii pe nume Joe Black (Brad Pitt) este trimis pe Pamant de Printul Intunericului cu scopul de a-i mai aduce suflete de pe Pamant.

Dupa ce omoara un tanar intr-un accident, ingerul ii ia corpul si hotaraste sa se plimbe pe Pamant. Intr-o zi, ingerului i se porunceste sa aduca pe taramul mortilor sufletul unui om de afaceri din media, in varsta de 65 de ani.

Intalnire cu Joe Black / Frumusica – Pro Cinema

Afaceristul William Parish (Anthony Hopkins) avea doua fete superbe. In ziua implinirii varsei de 65 de ani, in timpul petrecerii organizate de cele 2 fiice, William sufera un infarct care ar trebui sa ii fie fatal. La petrecerea aniversara a lui William este prezent si Ingerul Mortii care se indragosteste nebuneste de una dintre fiicele sale, si astfel uita sa trimita sufletul lui William pe taramul mortii.

Filmul Intalnire cu Joe Black are durata de doua ore si 58 de minute, pe IMDb a primit nota 7,2.

Anna and the King / Ana si Regele (1999) va fi difuzat in data de 26 noiembrie, de la  ora 20:30. Anna (Jodie Foster) este o profesoara de engleza care este chemata la palatul din Siam al regelui Monkut (Chow Yun Fat) pentru a-i invata limba engleza pe copiii acestuia.

Intre Anna si Regele Monkut se infiripa o dragoste nemai vazuta in acele timpuri ale anilor 1860. Filmul Anna si Regele are durata de doua ore si 28 de minute, pe IMDb a obinut nota 6,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.