Survivor Romania 2022 – data lansare
Postul de televiziune Pro TV a anuntat cand va incepe noul sezon al emisiunii concurs Survivor Romania. Emisiunea va incepe pe 16 ianuarie si va fi prezentata tot de Daniel Pavel.

Regulile emisiunii concurs Survivor Romania sunt aceleasi ca si pana acum: doua echipe formate din cate 12 participanti, fiecare echipa se va duela prin diferite probe pentru a obtine un loc mai bun de dormit si produse pentru a-si prepara mancare si pentru a nu fi nevoiti sa isi elimine cate un component al echipei in fiecare saptamana. Cele doua echipe sunt formate din faimosi si razboinici.

Locul de desfasurare a emisiunii Survivor Romania este Republica Dominicana. Pana in acest moment se cunosc doar 12 concurenti, cei care alcatuiesc echipa faimosilor. Iata care este componenta echipei faimosilor:

 • Otilia Bruma (Otilia Bilionera) – cantareata nascuta in 1992 in Suceava
 • Loredana Sachelaru (Xonia) – nascuta in 1989 are dubla cetatenie: australiana si romana, este cantareata
 • Emil Rengle – nascut in 1990 in Oradea, cetatenie romana, este coregraf – dansator.
 • Radu Itu – 29 de ani de profesie palarier, cetatenie romana
 • Eduard Mihai Andreianu (CRBL), nascut in 1978 in Pitesti – cantaret si dansator
 • Elena Chiriac – 19 ani, sportiva, practica taekwondo
 • Catalin Zmarandescu – nascut in 1973, sportiv, a practicat box si kickboxing, cetatenie romana
 • Robert Nita – nascut in 1977, fotbalist, cetatenie romana
 • Laura Giurcanu – fotomodel, influencer, vlogger, 24 de ani, cetatenie romana
 • Tj Miles (Miles Jordache) este vlogger, 33 de ani, din Constanta
 • Andreea Tonciu – nascuta in 1986 in Bucuresti, vedeta TV, cetatenie romana
 • Roxana Ciuhulescu – 42 de ani, prezentatoare TV, a prezentat emisiunea Pro Motor

Survivor Romania 2022 – data lansare

Vom vedea cum se vor adapta cei 12 concurenti la conditiile din Republica Dominicana. Inca nu se stie cate zile pe saptamana va fi difuzata emisiunea Survivor Romania ci doar data lansarii, 16 ianuarie.

Survivor Romania revine la Pro TV dupa o perioada de 5 ani in care a fost difuzata de Kanal D. Prima editie a emisiunii a fost filmata in Filipine iar de cand emisiunea a fost difuzata de Kanal D, s-a filmat in Republica Dominicana.

Pro TV este o televiziune generalista infiintata pe 1 decembrie 1995. Difuzeaza filme, seriale si emisiuni de succes. Pro TV se afla in grilele de baza ale operatorilor din tara.

Update 10.01.2022: Pro TV a anuntat si echipa razboinicilor: Elena Matei, Liviu Mihalca, Relu Panescu, Ionut Popa, Alex Delea, Ana Dobrovie, Blaze, Angela Forero, Alexandru Nedelcu, Stefania Stefan, Alexandra Duli si Ramona Craciun;

Update 29.05.2022: Finala Survivor Romania va fi difuzata de Pro TV pe 31 mai, de la ora 20:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

 1. Pro tv a anuntat si echipa Razboinicilor . Acestia sunt: Elena Matei Liviu Mihalca Relu Panescu Ionut Popa Alex Delea Ana Dobrovie Blaze Angela Forero Alexandru Nedelcu Stefania Stefan Alexandra Duli si Ramona Craciun.

 2. TJ Miles a anunțat în vlogul său pe YouTube că Survivor România va fi difuzat de vineri-duminică. Însă eu nu cred asta că vinerea în primăvară este pentru Românii au talent. Din ce cred eu Survivor România va fi difuzat de duminică-marți.