Kanal D anunta grila de toamna

In aceasta toamna, postul de televiziune Kanal D Romania a pregatit telespectatorilor o grila condimentata cu showuri si seriale turcesti de mare succes, emisiuni care au inregistrat audiente bune si stiri prezentate intr-un mod care a consacrat Kanal D. Mai jos va vom prezenta in detaliu grila de toamna Kanal D.

Ziua in care intra pe Kanal D Romania grila de toamna este 30 august. Serialul turcesc Secrete de Familie va intra pe post miercuri, 30 august, de la ora 20. Astfel, telespectatorii Kanal D vor putea urmari cel mai asteptat serial in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Serialul care a cucerit publicul din Romania inca de la primul episod, Melek, va fi difuzat in zilele de luni si marti, de la ora 20. Show-ul care pune in miscare creierul romanilor, Jocul cuvintelor, revine cu sezonul 3 tot din 30 august, de la ora consacrata, 22:30. Jocul cuvintelor, emisiune prezentata de Dan Negru va fi difuzata in zilele de miercuri, joi si vineri.

O alta emisiune-concurs ce a cucerit telespectatorii Kanal D revine cu sezonul 2. Tu urmezi, prezentata tot de Dan Negru, revine la Kanal D din 10 septembrie, de la ora 20. Emisiunea care acorda cele mai mari premii va fi difuzata in fiecare duminica, de la ora 20, in locul emisiunii Roata Norocului.

Emisiunea care ia la intrebari unele dintre cele mai consacrate personalitati din Romania revine in curand cu sezonul 4. 40 de intrebari cu Denise Rifai revine in curand la Kanal D. Emisiunile de weekend consacrate ale postului Kanal D revin si ele.

Kanal D anunta grila de toamna

RoVentura revine din 2 septembrie, de la ora 14:30. RoVentura este o emisiune de calatorii unde telespectatorii vad cele mai pitoresti locuri din Romania si fac cunostinta cu gastronomia fiecarui loc in parte vizitat de George Mihai si Andreea Stravoiu. Emisiunea va fi difuzata in fiecare sambata dupa amiaza.

Emisiunea de reportaje Asta-i Romania revine la Kanal D duminica, 3 septembrie, de la ora 14:30. Mihai Ghita va prezenta in continuare emisiunea duminicala Asta-i Romania. Reality show-ul Casa iubirii va continua sa bucure in continuare telespectatorii in fiecare zi, de la orele 10:00 si 16:30 (de luni pana vineri) si in weekend de la orele 16:30 si 19.

Emisiunea Ochii din umbra va continua in fiecare duminica, de la ora 22:30. Ernest va prezenta telespectatorilor cele mai interesante si captivante povesti de viata. Stirile Kanal D vor continua sa fie difuzate de luni pana vineri, de la orele 12, respectiv 19, iar sambata si duminica de la ora 18.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.