La Herencia / Mostenitorii – premiera Acasa
Postul de televiziune Acasa va difuza din 5 septembrie telenovela La Herencia / Mostenitorii. Serialul Mostenitorii va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 13, cate 2 episoade, iar sambata de la ora 15 toate episoadele saptamanii in reluare.

Rezumat serial Mostenitorii
Povestea serialului Mostenitorii este clasica poveste mexicana a telenovelelor. Intr-o ferma de avocado locuiesc Severiano (Leonardo Daniel), sotia sa Catalina (Ana Ciochetti) si 5 copii ai lor.

Fara sa spuna cuiva din familie, Severiano mai are inca un copil cu fosta sa iubita Deborah (Elizabeth Alvarez). Severiano moare pe neasteptate iar la citirea testamentului familia are o surpriza neasteptata atunci cand in testament este inclusa si fata lui, Sara (Michelle Renaud). Pentru ca fiecare din cei 6 copii sa isi primeasca partea din mostenirea lasata de Severiano, \ei trebuie sa locuiasca impreuna la ferma timp de un an de zile.

Publicul din Romania cunoaste foarte bine multi dintre actorii acestui serial, chiar si dintre actorii tineri care joaca rolurile copiilor lui Severiano. Actrita Michaelle Renaud (Sara), in varsta de 33 de ani, a jucat in Totul pentru iubire si Raze de luna. Matias Nova (Juan), in varsta de 42 de ani, a mai jucat in serialul de mare succes Cine a ucis-o pe Sara?, serial difuzat la noi in tara de Netflix.

La Herencia / Mostenitorii – premiera Acasa

Julian Gil (Prospero Millan Rico) a mai jucat in Legea iubirii. Acestia sunt doar o parte din actorii cunoscuti si la noi si pe care ii puteti vedea in telenovela Mostenitorii. Acest serial este realizat dupa o telenovela chiliana, Hijos del monte, realizata intre anii 2008 -2009.

Mostenitorii este produsa de Televisa, o companie de succes care, de-a lungul timpului, a mai produs seriale de succes care s-au bucurat de aprecierea publicului din intreaga lume. Telenovela are 80 de episoade, fiecare episod avand durata medie de o ora fara reclame, iar pe IMDb a obtinut nota 8,3.

In Mexic, telenovela Mostenitorii a fost foarte bine primita atat de telespectatori cat si de critici. Acasa apartine de Pro TV SA si este primul post de televiziune din Romania care a avut continut media dedicat in mod special publicului feminin.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.