Licentele Pro Gold Orizont TV si Nord Vest TV au fost prelungite
Astazi au fost aprobate solicitarile pentru prelungirea licentelor audiovizuale ale posturilor Pro Gold, Orizont TV, Nord Vest TV si Acum TV in urma sedintei CNA tinute in cursul acesteia.

Televiziunea tematica pentru femei Pro Gold a primit aprobarea pentru prelungirea licentei audiovizuale, data expirarii fiind 10 aprilie 2021. Lansat in 2021 ca Acasa Gold, televiziunea a trecut prin cateva schimbari iar in prezent emite atat in format SD cat si HD.

Licentele Pro Gold Orizont TV si Nord Vest TV au fost prelungite
Licenta Nord Vest TV a fost prelungita insa a fost solicitata, de asemenea, modificarea structurii grilei de programe scazand procentul productiilor proprii (de la 78.64% la 73.29%), productiile altor furnizori cresc de la 21.36% la 26.71% iar tipul de programe este modificat dupa cum urmeaza:

  • programe de informare: de la 29.73% la 17%
  • programe educative: de la 2.16% la 4.62%
  • programe culturale: de la 4.30% la 5%

Nord Vest TV este o televiziune generalista cu zona de difuzare locala care emite 24 de ore pe zi iar asociatul unic este Govor Razvan Mircea. Licenta audiovizuala a expirat pe 25 martie 2021 iar prelungirea licentei a fost aprobata in unanimitate.

Licenta audiovizuala Acum TV a fost prelungita
Licenta acestui program a expirat pe 3 aprilie iar reprezentantii postului au inclusiv difuzarea de programe educative in procent de 2.94%. Dosarul a fost depus cu intarziere iar reprezentanta postului a argumentat ca intarzierea a intervenit din cauza unor probleme de sanatate a membrilor si din cauza adaptarii la munca remote. Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.

Licenta audiovizuala Orizont TV – Tg. Lapus – a fost prelungita
Aceasta licenta a expirat pe 10 aprilie si a fost solicitata inclusiv modificarea structurii de programe, crescand procentul programelor culturale de la 40% la 60%. Postul cultural – folcloric este disponibil in lista must carry a anului acesta iar licenta este cu difuzare nationala si internationala (Republica Moldova). Asemenea celorlalte posturi mentionate in acest articol, solicitarea pentru prelungirea licentei audiovizuale a fost aprobata in unanimitate.

Licentele au fost prelungite pe inca 9 ani.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.